0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Psychologie Leiderschap en Organisatieontwikkeling (PLOO) | najaar 2024

Inmiddels is de zevende groep van de leergang Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling (afgekort PLOO) van start gegaan. Een leergang die je helpt om de organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. In het najaar gaat een nieuwe groep van start.

Het thema ‘gedrag’ speelt nagenoeg in elke organisatie, de corona-periode heeft dit nog verder versterkt. Organisaties hebben zichzelf welhaast opnieuw moeten uitvinden vanaf het moment dat thuiswerken de norm werd. En ook nu we steeds meer ‘hybride’ gaan werken. Vraagstukken zoals motivatie, digitaal werken, sociale verbinding, wendbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie, leiderschap en gezondheid staan overal hoog op de agenda. In deze leergang krijg je de bagage mee om beter over deze vraagstukken na te denken.

De deelnemers van de laatste groep zeiden over deze leergang:

Proeverij

Vorig jaar is een online proeverij over deze leergang georganiseerd. Wil je weten hoe de leergang is opgebouwd, welke onderwerpen behandeld worden en met welke handvatten je naar huis gaat? Bekijk dan vooral de proeverij terug! Praktische informatie over bijvoorbeeld data die in deze proeverij wordt gegeven is niet up-to-date.

Doel van de leergang

Deze opleiding geeft deelnemers kennis en inzichten die hem/haar helpen de eigen organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Door gedrag van mensen in werksituaties beter te begrijpen, doe je nieuwe inzichten en methoden op die toepasbaar zijn in wat tegenwoordig van organisaties en professionals gevraagd wordt: flexibiliteit en wendbaarheid vanuit een duidelijke koers. Daarbij nemen we de actualiteit en recente wetenschappelijke onderzoeken ook mee, zodat de leergang naadloos op uitdagingen van jouw praktijk aansluit.

Doelgroep

Management, bestuurders en adviseurs.

Oud deelnemers over de leergang

Klik verder om te lezen wat oud deelnemers over de leergang zeggen en wat ze geleerd hebben.

Artikelen over de inhoud van de leergang

Zie hieronder een aantal artikelen die over de inhoud van PLOO gaan:

Docent

Max Wildschut, expert op het gebied van gedrag in organisaties.

Praktische informatie

Ik wil graag deelnemen!

Wil je je aanmelden voor deze leergang? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.
  *verplicht veld

  Goh. Interessant deze leergang!

  Wil je graag meer weten over deze leergang of heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

  Sterre van Woerden

  06 - 118 322 23
  sterre@plato.nl

  Brochure

  Download hier de brochure Leergang Psychologie voor Leiderschap en Organistieontwikkeling.

  Download