0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Werken bij

Maak jij het verschil?

Plato brengt organisaties, teams en medewerkers in beweging. Vanuit de overtuiging dat mensen nooit zijn uitgeleerd krijgen wij die beweging. Dat doen we met én voor onze opdrachtgevers. Samen leren groeien. Graag komen we in contact met mensen die ook vanuit deze overtuiging (willen) werken. Die net als ons gedreven worden door de behoefte om gezamenlijk te leren en te groeien. Zodat wij het verschil kunnen maken en de beweging kunnen creëren die nodig is.

Jij bent onze visie

Bij Plato ben je niet zomaar een werknemer. Jij bent met je eigen expertise en unieke persoonlijkheid een onderdeel van onze visie: een toonaangevend expertisecentrum voor maatschappelijke georiënteerde organisatie in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Dat doe je door zowel IN als AAN organisaties te werken.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

De mensen van Plato zijn allemaal nieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op onze expertisegebieden. Kennis die wij weten over te dragen en te vertalen bij onze opdrachtgevers. We zijn daarnaast zelfstandig en hebben een groot zelfstartend vermogen. Gezamenlijk werken we aan onze individuele ontwikkeling en verdere ontwikkeling van Plato. Dat doen we door te investeren in onze eigen expertise en dienstverlening; iedereen krijgt bij ons de ruimte en tijd om te werken aan eigen ontwikkeling. Aan jouw persoonlijk leiderschap.

De basis is vertrouwen

Werkplek en werktijden bepaalt iedereen zelf. Interne afstemming doen wij veelal via de WhatsApp, korte stand-ups of verdiepingssessies met het team. Arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op ieders persoonlijke situatie en wensen. We hebben geen cao, voorschriften, regelingen of gedragsregels. We hebben wel kernwaarden, verantwoordelijkheden, ambities en vooral veel humor en plezier. Functionele aansturing kennen we niet, wel spreken we met elkaar heldere doelen en verantwoordelijkheden af. Daardoor is iedereen medeverantwoordelijk voor het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen.

Maatschappelijk je steentje bijdragen

Werk je bij Expertisecentrum Plato, dan geef je niet alleen gehoor aan jouw persoonlijke wensen en eisen, maar wil je ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Twee vliegen in één klap dus. Je hebt hierboven al gelezen dat wij persoonlijke ontwikkeling en ambitie belangrijk vinden. Vlieg één: check. Daarnaast kiezen wij er bewust voor om ons alleen te richten op maatschappelijke georiënteerde organisaties. Denk aan (semi)overheden, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Omdat wij het belangrijk vinden om maatschappelijk ons steentje bij te dragen. En daarmee hebben we de tweede vlieg. Check!

Bijzonder. Hier wil ik meer over weten. 

Enthousiast geworden over ons bedrijf en ga jij het verschil maken? Neem gerust contact met me op. Ik ben benieuwd naar jouw drive!

Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl