0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Consultancy en organisatieadvies

Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen maken het bedrijfs- en organisatieklimaat steeds dynamischer en complexer. Een organisatie kan verstrikt raken in nieuwe ontwikkelingen of in de zoektocht naar een antwoord op complexe vraagstukken. De problemen van vandaag en de uitdagingen van morgen maken dat oplossingen steeds sneller en treffender moeten zijn. Als deze oplossing zo makkelijk te vinden was, had jouw organisatie dat al lang gedaan of ingevoerd.

Ons advies bestaat uit praktische en goed implementeerbare acties

De expertiseconsultants en professionals van Expertisecentrum Plato kunnen jou helpen de juiste koers (terug) te vinden. Doordat wij werken IN organisaties weten we wat bij diverse maatschappelijk georiënteerde organisaties speelt en zijn we bekend met de inhoud en dynamiek van het werkveld. Doordat wij werken AAN organisaties weten we welke ontwikkeling een organisatie, afdeling, team of professional kan maken om tot een bepaalde bestemming te komen en wat daarvoor nodig is.
Door deze combinatie van werken hebben wij zowel de passende expertise als een scherpe blik op effectieve en niet effectieve patronen voor jouw organisatie en haar uitdagingen. De adviezen die we geven en begeleidingen en werkzaamheden die we verrichten hebben geen omvangrijke notities met goede bedoelingen tot gevolg, maar praktische, gedragen en goed implementeerbare acties.

Advies IN organisaties

Onze expertiseconsultants en professionals gaan IN je organisatie aan de slag met je vragen en opdrachten. Dit doen wij vaak in intensieve samenwerking en afstemming met diverse andere afdelingen, teams of professionals door een (tijdelijke) rol of functie aan te nemen. Anderzijds werken we regelmatig meer flexibel, zonder een functie in de organisatiestructuur in te nemen, maar werkend aan diverse uitdagingen.

Onze expertiseconsultants en professionals zijn bekend met nagenoeg iedere rol of functie bij maatschappelijk georiënteerde organisaties, zowel op bestuurlijk-, management- als uitvoerend niveau.

Advies AAN organisaties

Onze expertiseconsultants kunnen als extern adviseur je helpen bij uitdagingen en vraagstukken waar je graag een antwoord op wilt hebben. Zo hebben wij de afgelopen jaren organisaties geholpen AAN hun organisatie te werken met sturingsvraagstukken (zoals werken op basis van zelforganisatie), kwaliteits- en functioneringsonderzoeken, evaluaties, quick scans en andere uitdagingen over mensen en hun organisatie.

Goh. Hier wil ik meer over weten!

Wij zijn nieuwsgierig voor welke uitdaging jij staat! Geheel vrijblijvend zullen we samen met jou een eerste verkenning van jouw uitdaging maken, een eventuele vraag achter de vraag identificeren en met jou afstemmen of wij iets voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.

Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl