0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Onze werkwijze

Aanpak vanuit de verwondering

‘Verwondering is het begin van wijsbegeerte’. Een uitspraak van de Griekse filosoof Plato. Wij verwonderen ons ook dagelijks.

Goh. Waarom gaat het hier zo?
Nooit gedacht. Dat het hier zo zou gaan!
Bijzonder. Dat het gaat zoals het gaat.

Op basis van onze verwondering weten wij te achterhalen wat de vraag achter de vraag is en zetten we onze dienstverlening in.

IN en AAN organisaties werken

Het ene moment werken we keihard mee IN een team of organisatie om zaken te verbeteren en het andere moment werken we AAN een organisatie om de interne en externe prestaties en samenwerking te optimaliseren. Door deze combinatie hebben wij zowel de passende expertise als een scherpe blik op effectieve en niet effectieve patronen. Expertise die we vice versa kunnen inzetten. Daarin maken wij het verschil.

Onze diensten waarmee we IN een organisatie werken: interim-management, advies en projectleiding.
Onze diensten waarmee we AAN een organisatie werken: DISCOVER, onze eigen methodiek voor zelforganisatie, talentontwikkeling, coaching op persoonlijk leiderschap.

Samen leren groeien

Dat is wat we willen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat mensen nooit zijn uitgeleerd. Dat geldt dus voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. En dat leren doen we graag samen. Juist dan krijg je de beweging om organisaties, teams, medewerkers én ons te laten groeien. Samen leren groeien dus. Samen het verschil maken.

No-nonsense mentaliteit

Onze werkwijze is praktisch, eerlijk en no-nonsense. Verwacht van ons geen dikke rapporten en om de hete brij heen draaien doen we eveneens niet. We maken het verschil door gevraagd en ongevraagd mee te denken en door een kritische en gedreven aanpak.

Goh. Ik wil graag weten wat Plato voor mij kan betekenen.

Nieuwsgierig wat wij voor jou, jouw team of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met me op zodat we daar over in gesprek kunnen gaan.

Paul Bossina

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl