0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

De Supportorganisatie

Organisaties worden platter en de diversiteit neemt toe. Medewerkers genieten van de vrijheid die ze hebben gekregen, maar ergeren zich aan het gebrek aan ondersteuning en de stuurloosheid. Zelforganisatie is mooi, maar ook professionals kunnen wel wat hulp én sturing gebruiken.

Supportorganisatie: wendbaar werken én organiseren

De supportorganisatie is een nieuwe manier van werken waarbij mensen de vrijheid hebben om hun werk te doen en ondersteund worden waar dat nodig is. Om die ondersteuning te kunnen bieden is een ander soort organisatie en ander leiderschap nodig. Steunen en sturen gaan daarbij hand in hand. De supportorganisatie is het antwoord op het falen van de hiërarchische organisatie en de stuurloze zelforganisatie.

Boekpresentatie De Supportorganisatie: meld je aan!

Binnenkort gaan we de uitnodigingen versturen voor de boekpresentaties. Deze gaan in oktober plaatsvinden op onze prachtige nieuwe locatie aan de A28 in Spier. Ik ga dan uitgebreid in op het concept van de Supportorganisatie. Ben jij erbij? Laat je gegevens hieronder achter om een uitnodiging te ontvangen.Plaats hier alvast je bestelling voor het boek**

Hoeveel boeken wil je bestellen?:
Ja, ik wil graag een gesigneerde versie of een persoonlijk bericht in het boek

Ja, ik meld me aan voor de Plato nieuwsbrief

*Verplicht veld
**De prijs van het boek is €26,50 ex. verzendkosten