0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Interimmanagement

Ambitieuze doelstellingen waar mensen voor nodig zijn, een collega die onverwacht vertrekt, zwangerschapsverlof, tijdelijk specifieke expertise inzetten, iemand die uitvalt, een team dat niet lekker loopt, een vacature die lastig in te vullen is, projecten die geleid moeten worden, een overbrugging totdat die nieuwe collega er is.

Interim managers met de juiste expertise en persoonlijkheid

Zomaar wat redenen die onze klanten de afgelopen jaren hebben gehad, waarbij onze interim-managers en professionals de oplossing boden. Wij kijken bij jouw uitdaging of probleem wie de juiste expertise én persoonlijkheid heeft om hiermee aan de slag te gaan. Onze interimmers weten vanuit ervaring wat het vak inhoudt en wat mensen beweegt in organisaties. Zij gaan niet snel mee in de waan van de dag, kunnen daarom snel meters maken, boeken resultaten en zorgen dat de opdracht juist wordt overgedragen.

Goh. Hier wil ik meer over weten.

Dus ben je op zoek naar tijdelijke versterking? Ik kom graag bij je langs om je vraag te verkennen en een geschikte interim-manager of professional voor te stellen die met jouw uitdaging of probleem aan de slag gaat.

Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl