0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Teamontwikkeling met DISCOVER

Teamontwikkeling is nodig om de kwaliteit, productiviteit en plezier in je team te vergroten. Hoe je dat aanpakt? DISCOVER helpt je om een team beter en effectiever te laten functioneren en om de samenwerking te stimuleren en verbeteren.

Ontwikkelinstrument DISCOVER

DISCOVER is een ontwikkelinstrument dat snel en laagdrempelig inzicht geef in iemands persoonlijkheid, waar iemand staat, waar iemand naartoe kan groeien en welke stappen daarvoor nodig zijn. In slechts een half uurtje vul je online de DISCOVER analyse in op drie onderdelen:

DISCOVER teamwiel

Door de uitkomsten van alle individuele DISCOVER analyses samen te voegen krijg je een DISCOVER teamwiel. Dit teamwiel geeft o.a. weer wat wat de algemene kernmerken van het team en de teampatronen zijn. Hierdoor kun je gerichte stappen zetten in de ontwikkeling van een team en wordt duidelijk waar het potentieel, de kwaliteiten en de valkuilen van een team en de teamleden liggen.

Wat levert DISCOVER op bij teamontwikkeling?

Met het inzicht dat DISCOVER je geeft ben je sneller in staat om de juiste interventies in te zetten om vervolg te geven in de ontwikkeling van het team. Bovendien wordt de DISCOVER analyse vaak door deelnemers ervaren als ‘een cadeautje’, een prettige manier om jezelf en anderen beter te leren kennen.

Word zelf DISCOVER coach!

Nieuwsgierig hoe jij teams kan ontwikkelen met behulp van DISCOVER? Vraag via onderstaande formulier meer informatie en een gratis voorbeeld DISCOVER rapportage aan. Meerdere malen per jaar bieden wij DISCOVER certificatietrainingen aan. Tijdens deze training leer je het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen te duiden en om te zetten naar gericht ontwikkeladviezen. Klik hier voor meer informatie over de certificatietrainingen.   Ik ontvang graag een DISCOVER voorbeeldrapportage


  *verplicht veld

  Goh. Interessant ontwikkelinstrument!

  Enthousiast geworden? Neem contact met me op om de mogelijkheden van DISCOVER te bespreken. Ik vertel je er graag meer over!

  Isabel Elders

  06 - 137 912 02
  discover@plato.nl