0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER Certificeringen

Ben jij een manager, trainer, coach of consultant en wil je gericht met de ontwikkeling van mensen aan de slag? Dan is DISCOVER hier geschikt voor. DISCOVER is een online analyse-instrument dat inzicht geeft in het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen. Tijdens certificatietrainingen leer je het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen te duiden en om te zetten naar gerichte ontwikkeladviezen.

Basiscertificering: DISCOVER Gedrag en Drijfveren

Tijdens deze tweedaagse training leer je werken met het gedrag en drijfveren van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maak je kennis met de diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je effectief aan de slag met DISCOVER Gedrag en Drijfveren voor individuen, teams en organisaties. In onderstaand aanmeldformulier zie je wanneer de aankomende basiscertificeringen zijn gepland.

Aanmeldformulier DISCOVER basiscertificering  Ik meld me bij deze aan voor de tweedaagse certificering van DISCOVER Gedrag en Drijfveren op onderstaande data:
  *verplicht veld

  Vervolgcertificering: DISCOVER Talenten

  De DISCOVER Talenten certificering is het vervolg op DISCOVER Gedrag en Drijfveren. Tijdens deze tweedaagse training leer je werken met de talenten van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maak je kennis met de diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je effectief aan de slag met het ontwikkelpotentieel van individuen, teams en organisaties doordat je gecertificeerd bent voor alle drie de onderdelen: gedrag, drijfveren en talenten. In onderstaand aanmeldformulier zie je wanneer de aankomende vervolgcertificeringen zijn gepland.

  Aanmeldformulier DISCOVER vervolgcertificering   Ik meld me bij deze aan voor de tweedaagse certificering van DISCOVER Talenten op onderstaande data:


   *verplicht veld

   Mogelijkheden InCompany certificering

   Indien je met meerdere collega’s een DISCOVER training wilt volgen, dan kan de datum en locatie (bijvoorbeeld een in-company training) hierop worden aangepast. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

   Kennis opfrissen?

   Ben je al gecertificeerd en heb je een opfrisser nodig? We bieden 1 daagse herhalingscertificering aan voor reeds gecertificeerde DISCOVER coaches. Neem contact op met ons voor het eerstvolgende moment.

   Goh. Hier wil ik meer over weten!

   Wil je graag meer weten over DISCOVER, over de certificeringen of over je aanmelding. Neem dan gerust contact met me op!

   Isabel Elders

   06 - 137 912 02
   discover@plato.nl