0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Wat is DISCOVER?

DISCOVER is een online analyse-instrument dat inzicht geeft in het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen. DISCOVER, internationaal bekend als INNERMETRIX, laat al sinds 2012 zien een waardevolle aanvulling te zijn op de expertise van allerlei managers, coaches, trainers en consultants. DISCOVER is in te zetten in zowel profit- als non-profitorganisaties en voor allerlei uitdagingen waarbij de ontwikkeling van mensen centraal staan.

Ontwikkeladvies voor mensen, teams en organisaties

In een sterk veranderende maatschappij en de omgeving van veranderende organisaties is het belangrijk om continu te ontwikkelen. Wanneer het op de ontwikkeling van een organisatie, teams en hun professionals aankomt worden al resultaten bereikt door hier met elkaar bij stil te staan, een koers te bepalen en deze in te zetten. Tegelijkertijd is dit in de praktijk lastiger dan het lijkt, want een te maken ontwikkeling is veelal maatwerk. Dit maatwerk kan voor een deel bereikt worden met de aanwezige expertise binnen jouw organisatie, maar kost vaak veel tijd en moeite om hier een treffende balans uit op te maken. DISCOVER kan hierbij helpen.

Analyse op gedrag, drijfveren en talenten

DISCOVER geeft inzicht in het gedrag, de drijfveren en de talenten van mensen. De combinatie van deze drie resulteert in het ontwikkelpotentieel. De DISCOVER analyse bestaat uit drie analyses:

In zijn totaliteit wordt gekeken naar hoe iemand zich gedraagt, wat hij/zij wil, kan of nastreeft en of deze persoon zijn/haar talenten ook durft in te zetten. Dit beeld geeft een balans over het (ontwikkel-)potentieel van deze persoon en biedt daarmee een gericht ontwikkeladvies.

Naast het ontwikkelpotentieel is het ook mogelijk om de drie onderdelen apart van elkaar te onderzoeken. Welke onderdelen worden ingezet, is afhankelijk van de vraag die er ligt op het gebied van de ontwikkeling.

DISCOVER professional worden?

Geïnteresseerd om DISCOVER in te zetten binnen jouw organisatie of voor jouw bedrijf? Laat je dan certificeren tot DISCOVER professional. Klik hier voor meer info en de aankomende data.

Waar kan je DISCOVER voor gebruiken

DISCOVER kan je inzetten voor:

Goh. DISCOVER klinkt als een effectief instrument om in te zetten bij ontwikkelvraagstukken.

Wil je meer lezen over DISCOVER? Download dan hieronder de drie ebooks die elk ingaan op de drie onderdelen van DISCOVER: gedrag, drijfveren en talenten. Maar het liefst komen we persoonlijk met jou in contact om de mogelijkheden van DISCOVER te bespreken. Ik vertel je er graag meer over!

Sterre van Woerden

06 - 118 322 23
sterre@plato.nl

Deze organisaties werken al met DISCOVER

E-book DISCOVER Gedrag

Lees meer over DISCOVER gedrag en de 4 gedragsstijlen

Download

E-book DISCOVER Drijfveren

Lees meer over de 7 DISCOER drijfveren

Download

E-book DISCOVER Talenten

Lees meer over de DISCOVER Talenten, de 3 manieren van denken en de 7 archetypen

Download