0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Careership

Dat is een brug bouwen terwijl je er zelf over loopt!

Een brug bouwen terwijl je er zelf over loopt, zo kunnen we het Careership van Expertisecentrum Plato het beste typeren. De afgelopen drie jaar hebben al meer dan vijftig ambitieuze professionals via ons Careership inspiratie opgedaan voor een nieuwe koers in hun carrière.

Careership: een impuls voor je loopbaan

Het is je vast niet ontgaan: ‘flexibiliteit’ en ‘duurzame inzetbaarheid’ zijn tegenwoordig sleutelwoorden voor het werken in een steeds veranderende omgeving. Zeker bij maatschappelijk georiënteerde organisaties wordt hierbij ook nog eens een groot beroep gedaan op je ‘verbindend vermogen’.

Hoe vind je daar je weg in? Wanneer doe je je werk goed en hoe zorg je ervoor dat je dat ook met plezier blijft doen? Hoe ontwikkel je mee in je functie en/of organisatie? Of hoe maak je nou de stap naar die rol of functie die jou op het lijf geschreven is? Het Careership helpt je met deze vragen en geeft je loopbaan een impuls.

Doorgroeien naar medewerker 3.0

In het Careership van Expertisecentrum Plato krijg je inzichten aangereikt en ontwikkel je vaardigheden om je loopbaan de impuls te geven die jij voor ogen hebt. Daarnaast is ons programma er ook op gericht om door te groeien naar ‘Medewerker 3.0’. Dit doe je door je eigen route uit verschillende modules samen te stellen, zodat je het maximale rendement uit het Careership haalt. Omdat vanuit diverse organisaties professionals aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling bij Expertisecentrum Plato, bieden we het Careership in groepsverband aan. En dat geeft een prachtige dynamiek weten we inmiddels uit ervaring! Collega’s uit diverse organisaties die met elkaar meedenken, feedback geven en ervaringen delen. En ondertussen breid je dus ook je netwerk uit en gaan deuren open voor nieuwe kansen. We zeggen niet voor niets: ‘Het is een brug bouwen terwijl je er zelf over loopt!’

Hoe werkt het Careership?

Programma Careership

Het programma van het Careership is opgedeeld in een intake, een startmodule en vervolgens diverse keuzemodules. Meer informatie over het Careership zelf en het programma vind je in de folder die je onderaan deze pagina kunt downloaden.

Voor wie is het Careership bedoeld?

Het Careership is ontwikkeld voor medewerkers van maatschappelijk georiënteerde organisaties die:

Wat levert het Careership jou op?

Elke module binnen het Careership heeft zijn eigen opzet en doel. Daarbij gaat het in de kern om duurzaam inzetbaar en aantrekkelijk te blijven voor je werkgever en de arbeidsmarkt. Je weet na afloop:

Bijzonder. Zo’n mooie kans om mijn loopbaan een impuls te geven. Daar wil ik meer over weten!

Geïnteresseerd in het Careership? Ik vertel je er graag meer over!

Paul Bossina

06 212 712 99
paul@plato.nl

Het Careership is in co-creatie met onderstaande organisaties tot stand gekomen

Folder Careership

Meer informatie, de verschillende keuzemodules en prijzen

Download