0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Careership Proeverij: Aan de slag met de ontwikkeling van medewerkers

Hoe blijven medewerkers duurzaam inzetbaar? Hoe zorg je ervoor dat ze met plezier naar hun werk gaan? Hoe weet je zeker dat ze hun talenten benutten? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers goed om kunnen gaan met een andere manier van leiding geven, meer flexibiliteit en verschuiving van werk?

Ontwikkeling van medewerkers door zelfregie

De ontwikkeling van medewerkers; een hot-item. Waarschijnlijk ook een belangrijk punt op de HR-agenda binnen jouw organisatie. Om met de professionele en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers aan de slag te gaan is het van belang om te weten waar talenten liggen, welke functie daarbij past en hoe ze zich verder willen en kunnen ontwikkelen. Op die manier kunnen medewerkers regie nemen in hun loopbaan. Voordeel voor jouw organisatie is dat zelfregie bijdraagt aan mobiliteit, vitaliteit en effectiviteit. Een paar vliegen in één klap dus. Maar hoe pak je al die vliegen in die ene klap? Expertisecentrum Plato helpt je hierbij met het Careership.

Careership: een impuls voor je loopbaan

De afgelopen drie jaar hebben al meer dan 50 ambitieuze professionals via ons Careership niet alleen inspiratie opgedaan maar ook stappen gezet in een nieuwe koers in hun carrière. Het Careership is:

Meer informatie over het Careership lees je hier.

Careership Proeverij inclusief workshop ‘Regie in mijn loopbaan’

Tijdens de Careership Proeverij komen we bij je langs om de medewerkers van je organisatie te informeren over het Careership. Maar we gaan óók actief aan de slag. Met de workshop ‘Regie in mijn loopbaan’ krijgen medewerkers inzichtelijk met welke punten ze aan de slag kunnen gaan om hun loopbaan een impuls te geven. Klik hier voor meer informatie over de Careership-Proeverij.

Goh. Interessant dit!

Willen jullie je medewerkers regie geven over hun loopbaan? En daarmee aan de slag gaan met de ontwikkeling van medewerkers? Neem contact met me op, ik vertel je er graag meer over!

Mirjam Schipper

06 - 485 110 27
mirjam@plato.nl