0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Webinar Hybride werken

Deze webinar is afgelopen. Wil je de webinar terugkijken? Vul onderstaand contactformulier in om de replay link te ontvangen.


  *verplicht veld


  Webinar Hybride werken

  Sinds maart vorig jaar zijn we met z’n allen door het Corona-virus veelvuldig gaan thuiswerken. We hebben de noodzakelijke digitale vaardigheden ontwikkeld om vanuit huis te vergaderen en samen te werken op afstand. We worden steeds creatiever om deze nieuwe manier van werken vol te kunnen houden, maar in veel gevallen is de rek er wel een beetje uit. Hopelijk krijgen we snel weer meer vrijheid en mogelijkheden tot zowel thuis- als op kantoor werken. Maar hoe organiseren we het werk en de samenwerking straks als een deel van de collega’s op kantoor is en een ander deel van de collega’s thuis aan het werk is? Voor dit vraagstuk hebben we voor diverse werkvormen voor een wendbare organisatie (vanuit ons teamfasenmodel) gekeken hoe deze in een hybride setting gefaciliteerd kunnen worden.

  Onderwerpen webinar Hybride werken

  Tijdens de webinar hybride werken gaan we in op de volgende vragen:

  Schrijf je in voor deze webinar en ontdek hoe Plato jullie hierbij kan ondersteunen.

  Praktische informatie

  Datum: vrijdag 18 juni 2021
  Tijd: 9:30 – 10:30 uur
  Door: Maarten Banis en Ruben Draaijer

  Aanvraag replay link

  De webinar is reeds geweest. Vul onderstaand formulier in om de replay link te ontvangen.


   *verplicht veld

   Goh. Interessant deze webinar!

   Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

   Maarten Banis

   06 - 418 638 10
   maarten@plato.nl