0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Webinar Strategische personeelsplanning: de wendbare personeelsanalyse

Deze webinar is afgelopen. Wil je de webinar terugkijken? Vul onderstaand contactformulier in om de replay link te ontvangen.


  *verplicht veld


  Webinar Strategische personeelsplanning

  Steeds meer wordt er een beroep gedaan op organisaties en medewerkers om in onzekere en onstabiele tijden een planning te maken voor een verwachte toekomst. Dat valt niet mee, want de omstandigheden wijzigen continu. Veel organisaties proberen in te spelen op de huidige veranderingen door het Corona-virus met een strategisch personeelsplan (SPP). Daarmee wordt gekeken of de mensen die in de organisatie werken ook passen bij de uitdagingen die op de organisatie afkomen. Het toepassen van strategische personeelsplanning zal voor een wendbare organisatie echter in een ander en nieuw jasje moeten worden gestoken. Het gaat dan minder om de vraag: hebben we de juiste mensen op de juiste plek? En meer om de cruciale vervolgvraag: Zijn we wendbaar genoeg om de juiste persoon snel op de juiste plek kunnen krijgen? Enkele voorbeelden die invloed hebben op dit proces zijn de veerkracht van onze systemen, de flexibiliteit van onze mensen zijn (niet alleen als persoon, maar ook in hun rollen) en of we als team het mandaat hebben om zo snel te mogen handelen. Om dit totaal plaatje te schetsen gebruiken wij de wendbare personeelsanalyse.

  Onderwerpen webinar Strategische personeelsplanning: de wendbare personeelsanalyse

  In de webinar gaan wij in op de volgende vragen:

  Praktische informatie

  Datum: donderdag 24 juni 2021
  Tijd: 15:30 – 16:30 uur
  Door: Ruben Draaijer en Gieljan Scholing

  Aanvraag replay link

  De webinar is reeds geweest. Vul onderstaand formulier in om de replay link te ontvangen.


   *verplicht veld

   Goh. Interessant deze webinar!

   Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

   Ruben Draaijer

   06 - 115 390 18
   ruben@plato.nl