0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Webinar Eigenaarschap vergroten

Deze webinar is afgelopen. Wil je de webinar terugkijken? Vul onderstaand contactformulier in om de replay link te ontvangen.


  *verplicht veld


  Webinar Eigenaarschap vergroten

  Eigenaarschap is een term die veel gehoord wordt in organisaties. Managers krijgen steeds vaker te horen dat ze moeten leren loslaten en medewerkers horen vaak dat ze meer eigenaarschap moeten tonen in de organisatie. Maar zo simpel is het niet; door iets meer te doen of los te laten ontstaat niet automatisch eigenaarschap. Maar wat is eigenaarschap dan wel? Wat maakt dat medewerkers eigenaarschap voelen in het werk en wat kan dit gevoel juist ondermijnen?

  Voor iedereen die gericht bezig is het thema ‘Eigenaarschap’ en wil weten hoe je hier gericht ontwikkeling in aan kunt brengen, hebben we de webinar ‘Eigenaarschap vergroten’ georganiseerd. In deze webinar geven we je inzicht hoe eigenaarschap ontstaat en hoe je dit kan vergroten.

  Onderwerpen webinar Eigenaarschap vergroten

  Tijdens de webinar ‘Eigenaarschap vergroten’ gaan we in op de volgende vraagstukken:

  Praktische informatie

  Datum: donderdag 27 mei 2021
  Tijd: 15:30 – 16:30 uur
  Door: Gieljan Scholing en Elsemieke Kok

  Aanvraag replay link

  De webinar is reeds geweest. Vul onderstaand formulier in om de replay link te ontvangen.


   *verplicht veld

   Goh. Interessant deze webinar!

   Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

   Gieljan Scholing

   06 810 600 54
   gieljan@plato.nl