0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Webinar Wendbaar werken met opgaveteams

Deze webinar is afgelopen. Wil je de webinar terugkijken? Vul onderstaand contactformulier in om de replay link te ontvangen.


  *verplicht veld


  Webinar Wendbaar werken met opgaveteams

  In deze webinar gaan we in op wat wendbaar werken is. Wat verwachten we bij wendbaar werken van medewerkers en van de teams? Vervolgens maken we de stap van matrixorganisaties,  projecten en programma’s naar opgave en opgaveteams. Is een opgave slechts een hype of biedt het echt meerwaarde in wendbare organisaties? En hoe gaat het opgaveteam om met de diversiteit aan ‘tijdelijke’ collega’s en wordt er ook gekeken in welke fase van het teamfasemodel zo’n opgaveteam zich bevindt?

  Onderwerpen webinar Wendbaar werken met opgaveteams

  Vanuit de supportgedachte kan het werken met opgaveteams meerwaarde hebben, maar daarbij gelden wel een aantal belangrijke kaders. Kaders die voorzien in het bieden van duidelijkheid! Zonder duidelijkheid over doel, nut, rollen, etc… wordt juist meer chaos gecreëerd dan een productieve wendbare organisatie. Daarom nemen we je mee in:

  Praktische informatie

  Datum: vrijdag 28 mei 2021
  Tijd: 9:30 – 10:30 uur
  Door: Paul Bossina en Edwin Melinga

  Aanvraag replay link

  De webinar is reeds geweest. Vul onderstaand formulier in om de replay link te ontvangen.


   *verplicht veld

   Goh. Interessant deze webinar!

   Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

   Edwin Melinga

   06 - 305 867 06
   edwin@plato.nl