0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Webinar Concernsupport: de nieuwe bedrijfsvoering

Deze webinar is reeds geweest.


Webinar Concernsupport: de nieuwe bedrijfsvoering

In iedere organisatie biedt de bedrijfsvoering belangrijke steun aan het primaire proces van de organisatie. Adviseurs met een achtergrond in HRM, Financien, Control, Inkoop en ICT bieden support met adviezen aan teams met uitdagingen en leveren informatie die ontwikkelingen beter kunnen duiden. Daarbij bieden ze praktische oplossingen waar de professionals in de eerste lijn direct verder kunnen, zodat ze niet afgeleid worden van hun werk.

Misschien denk je nu…. Wacht. Ja, zo zou het misschien horen, maar dit is lang niet het geval. Wat nu? Om mee te gaan met de groei van de organisatie van nu is de ontwikkeling van bedrijfsvoering naar concernsupport nodig, wat vraagt om een andere manier van werken en ondersteuning. Wat dit kan zijn, beschrijven we in ons boek ‘de Supportorganisatie’ en gaan we verder op in met deze webinar.

Onderwerpen webinar Concernsupport

In deze webinar gaan we in op de verandering van bedrijfsvoering naar concernsupport, met onderwerpen als:

Praktische informatie

Datum: vrijdag 4 juni 2021
Tijd: 9:30 – 10:30 uur
Door: Gieljan Scholing en Jirtsin Beenhakker

Goh. Interessant deze webinar!

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

Gieljan Scholing

06 810 600 54
gieljan@plato.nl