0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Sterre van Woerden

Sterre in het kort:

Contactgegevens

06 – 118 322 23
Sterre@plato.nl

Sterre stelt zich graag aan je voor

Ik ben niet geboren, maar wel getogen in Groningen. Hier heb ik ook de studie Bedrijfskunde gevolgd, waarvan het laatste half jaar in Zuid-Korea. Nu woon ik weer met veel plezier in het kleine maar fijne Groningen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie, ben ik veel in de natuur te vinden, lees ik graag en ben ik druk met één van mijn vele andere hobby’s.

Tijdens mijn bachelor ontdekte ik mijn fascinatie voor het gedrag en ontwikkelvermogen van mensen. Ik houd me graag bezig met de vraag waarom mensen zich gedragen zoals ze doen en welke invloed dit heeft op hun omgeving. Deze interesse kon ik verder verkennen tijdens mijn afstudeerproject, waar ik onderzoek heb gedaan naar en ondersteund heb bij het verhogen van de bevlogenheid van medewerkers bij een verandertraject. Het is mijn ambitie om me bij Plato tot volwaardig HR- adviseur te ontwikkelen. Zo wil ik mensen helpen in hun ontwikkeling en organisaties begeleiden bij (complexe) ontwikkelvraagstukken, om gezamenlijk mooie resultaten neer te zetten.

Eigenschappen die mij beschrijven zijn nieuwsgierig, betrokken, gedreven, verbindend, optimistisch en enthousiast. Door de combinatie van mijn bedrijfskundige achtergrond en mijn drive om mensen te helpen, kan ik goed schakelen tussen projectmatig en mensgericht werken. Door mijn sociale drijfveer streef ik ernaar anderen te ondersteunen bij het zetten van de volgende stap in hun ontwikkeling.