0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Nynke Hovinga

Nynke in het kort:

Contactgegevens

06 – 452 383 71
nynke@plato.nl


Nynke stelt zich graag aan je voor

Als Bedrijfskundige heb ik eerst gewerkt bij een verzekeraar als marketeer en projectleider. Vervolgens bij de overheid in diverse functies dicht op het bestuur. Daarnaast werd ik coach, trainer en procesbegeleider. Dit laatste is wat ik echt wil doen. Nu begeleid ik al diverse jaren andere mensen bij ontdekken wat echt bij hun past.

Vanuit echt contact en menselijke maat coach, train en ontwikkel ik mensen en teams. Hierbij ga ik zowel voor de diepgang, waar het echt over gaat, als praktische handvatten om het in de praktijk vorm te kunnen geven. Ik geef mensen oprechte aandacht, voel veel aan, luister actief en leg de vinger op wat er echt speelt. Op enthousiaste en betrokken wijze motiveer ik je vervolgens graag om in de actiestand te komen, zaken goed te organiseren en resultaten te halen. Omdat ik graag op steeds diepgaandere lagen wil coachen en trainen en mezelf wil blijven ontwikkelen, zit ik in intervisiegroepen, laat me regelmatig begeleiden en volg ik opleidingen of trainingen.

Privé zeil en lees ik graag, houd ik van wandelen, koken en lekker eten, een goed gesprek en beoefen ik yoga en meditatie. Samen met mijn man en onze hond woon ik in Paterswolde.