0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Nicole van der Ouw

Nicole in het kort

Contactgegevens

06 – 215 532 28
n.vanderouw@plato.nl

Nicole stelt zicht graag aan je voor

Ik begeleid al meer dan 20 jaar met veel plezier diverse verandertrajecten vanuit mijn bedrijf Creatief Verandermanagement. Mijn missie is om veranderaars te helpen het veranderen lichter te maken. Dat doe ik door de diepgang te pakken die nodig is, maar zonder het zwaar te maken. Juist door luchtig, met gepaste humor met lastige onderwerpen om te gaan kom je makkelijker drempels over. Door mijn begeleiding van veranderaars en organisatie neemt overzicht, invloed en energie in de verandering toe.

Als zelfstandige vind ik leuk om nu ook samen te werken met Plato. De verbindende factor tussen ons is dat we ons graag verwonderen over waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Zonder te oordelen, proberen te begrijpen. Vanuit de overtuiging dat je dan de invalshoek vindt die klopt en er toe doet in de beweging die het team of de organisatie wil maken. De dienstverlening van Plato vul ik aan met creatieve interventies en mijn ervaring met teams waar veel onderstroom heerst.

Naast het werken met mensen en groepen kom ik heerlijk tot rust als ik in mijn moestuin bezig ben. Bijkomend voordeel: je eet er nog lekker van ook. Vinden m’n gezinsleden en vrienden ook leuk, want daar kook ik graag voor. En dan samen eten natuurlijk 🙂