0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Maarten Banis

Maarten in het kort

Contactgegevens

06 – 418 638 10
maarten@plato.nl

Maarten stelt zich graag aan je voor

Vanuit mijn achtergrond als internationaal project- en productmanager in de profit sector heb ik jaren ervaring met een spin-in-het-web rol binnen een organisatie. Je bent in deze rol de verbindende schakel tussen onder meer interne- en externe belanghebbenden, leveranciers en klanten en daarmee tussen mensen van diverse culturen, achtergronden en rollen. Los van de inhoudelijke aspecten heeft het menselijke aspect me hierbij altijd erg getrokken. Waar komt het gedrag of een houding van iemand vandaan, wat schuilt erachter? Draagt het bij aan wat we willen bereiken of werkt het tegen? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich prettig voelt en een positieve bijdrage kan leveren, maar ook zijn zorgen en gevoelens kwijt kan?

Als consultant bij Plato kan ik mijn expertise en ervaring inzetten om jullie organisatie en teams verder te helpen ontwikkelen. Ik geloof in een leven lang leren, blijven ontwikkelen en dat de standaard van vandaag de basis is voor de verbetering van morgen.

Mijn roots liggen in Twente, waar ik nog steeds woonachtig ben met mijn gezin. Een gezonde dosis nuchterheid kun je van mij dus ook verwachten. Ik ben graag actief bezig en doe aan hardlopen en wielrennen. In de winter toog ik het liefst meerdere keren richting de bergen om de sneeuw op te zoeken.