0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Jirtsin Beenhakker

Jirtsin in het kort

Contactgegevens

06 – 291 686 66
jirtsin@plato.nl

Jirtsin stelt zich graag aan je voor

Als Organisatieverwonderaar sta ik vaak stil bij de vraag: waarom gedraagt men zich zo in dit team of in deze organisatie? Alle gedrag heeft namelijk een reden en daar schuilt veel informatie achter om situaties te veranderen en te verbeteren. Ik ben goed in het effectief doorgronden, ondersteunen en inrichten van gedrag in teams en organisaties. Dat is het verbinden van de harde en zachte factoren van samenwerking, bijvoorbeeld bij zelforganisatie. Omdat ik op alle niveaus van een organisatie werkzaam ben of ben geweest, begrijp ik de dilemma’s en vraagstukken waar professionals in organisaties tegenaan lopen.

Als Chief Expertise Officer van Expertisecentrum Plato werk ik samen met een zorgvuldig opgebouwd regionaal netwerk van opdrachtgevers en professionals in maatschappelijke organisaties. Hierdoor werken wij met de beste mensen en weten wij wat er speelt in organisaties in de regio Noord-Midden Nederland. Mijn interesse, expertise en betrokkenheid maakt dat ik een veelzijdige gesprekspartner ben die naast werkthema’s ook vooral geïnteresseerd is in jou zelf en wat jou bezighoudt.

Wat wil ik bereiken?
Een hoogwaardig Expertisecentrum zijn voor organisaties en professionals in Noord en Midden Nederland. Bij of via ons vind je de professionals die je graag IN je organisatie wil laten werken en die je inzet als er AAN je organisatie gewerkt moet worden. Expertisecentrum Plato biedt jou op laagdrempelige wijze de expertise die je nodig hebt: wetenschappelijk gefundeerd, in diverse organisaties toegepast en voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Wie ben ik nog meer?
Naast het werk ben ik ook erg actief. Ik geniet erg van ons mooie gezin, sport veel en mag graag buiten zijn. Ik hou erg van nieuwe ervaringen opdoen in het buitenland, bij voorkeur met mooi weer. Je kunt mij tegenkomen als voetballer van VV Ruinen, bij diverse hardloopevenementen als lid van het Plato Runningteam, als supporter van Fc Emmen en als betrokken papa bij de vele bezigheden van onze jongens.