0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Isabel Elders

Contactgegevens

06 – 137 912 02
isabel@plato.nl

Isabel stelt zich graag aan je voor

Leuk dat je op mijn persoonlijke pagina kijkt! Mijn naam is Isabel Elders en ik vertel je graag wat over mijzelf.

Ik woon in het mooie Emmen aan het Oranjekanaal. Ik vind het heerlijk om actief te zijn. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, wandel ik veel en onderneem ik leuke activiteiten met familie en vrienden. Daarnaast ben ik gek op muziek; het luisteren, het verhaal achter het liedje en de artiest. Ik pluis alles graag uit en luister vervolgens met nog meer bewondering.

Gedurende mijn opleiding Human Resource Management heb ik gerelateerde ervaring opgedaan binnen de non-profit, de semi-profit en de profitsector. In deze tijd heb ik gemerkt dat ik het meeste aansluiting vind met (semi)maatschappelijke organisaties. Ik ben mijn loopbaan begonnen in recruitment en nu is het mijn ambitie om mijn horizon van de HR-wereld verder te verbreden.

Anderen omschrijven mij als een energiek, betrokken en leergierig persoon. Ik haal energie uit het in contact staan met anderen en gezamenlijk iets vernieuwends creëren. Een waardevolle bijdrage leveren aan organisaties, zodat medewerkers met energie en voldoening naar hun werk kunnen gaan: dat is mijn drijfveer.