0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Gieljan Scholing

Gieljan in het kort

Contactgegevens

06 – 810 600 54
gieljan@plato.nl

Gieljan stelt zich graag aan je voor

Hoi, ik ben Gieljan! Leuk dat je even naar mijn persoonlijke pagina kijkt. Ik vertel je graag meer over het werk dat ik doe en natuurlijk mijzelf.

Ik heb een achtergrond in bedrijfskunde, maar heb bij Expertisecentrum Plato de boeiende kant van de ontwikkeling van mensen leren kennen. Als expertiseconsultant werk ik aan de uitdagingen van mensen en hun organisatie. Ik help mensen en organisaties met het oplossen van (complexe) problemen, veranderingen te organiseren en de volgende stap te laten zetten in hun ontwikkeling. In tijden van complexiteit en dynamiek maak ik zaken graag simpel en begrijpbaar, met én voor anderen.

Mijn drive is om mensen te (helpen) ontwikkelen, teams goed of beter te laten functioneren en het werk beter, leuker en makkelijker te maken. Ik begeef mij graag in uitdagingen tussen systemen, (werk-)processen en mensen en schakel gemakkelijk met allerlei interne en externe betrokkenen – van medewerker tot bestuur. Met mijn kritische blik doorzie ik snel zaken die al goed werken, of juist ondermijnende of niet-effectieve patronen. Met mijn enthousiasme kan ik anderen motiveren voor de juiste oplossingen te gaan.

Verder woon ik in Groningen, ben ik getrouwd en trotse vader van twee zoons. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Owja, ik ben gek op bord- en kaartspellen, of spellen op de PC (World of Tanks) of Xbox (Red Dead Redemption II).

Wil je nader met mij kennismaken, eens sparren over een onderwerp of kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Ik hoor graag van je!