0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Vervolgreeks masterclasses ‘De wendbare organisatie’

Vanwege groot succes nieuwe masterclasses

De eerste drieluik aan masterclasses die wij samen met Max Wildschut hebben georganiseerd waren een groot succes. De vraag naar een vervolgserie is dan ook veelvuldig aan ons gesteld. Ook de behoefte aan het behandelen van nieuwe thema’s in de masterclasses werd geuit. Daarom hebben we vijf nieuwe masterclasses ingepland in het eerste kwartaal van 2020:

Download hier de brochure over de 5 masterclasses met meer informatie over de inhoud en het programma.

Mooie theorie versus weerbarstige praktijk

In de afbeelding zomaar enkele uitspraken of vragen die je dagelijks tegen kunt komen in organisaties die in ontwikkeling zijn naar meer wendbaarheid, minder management of zelforganisatie. Mooie termen die opgeschreven worden in aansprekende koersdocumenten en waar niet snel iemand op tegen zal zijn.

Maar…………dan is er de praktijk! En die is weerbarstig. Want hoe creëer je dat eigenaarschap in een team of organisatie? En wat voor kaders moeten we gaan stellen; waar gaan die kaders precies over? Hoe bewegen we naar een meer faciliterende stijl van leidinggeven en welk gedrag hoort daarbij? Hoe pakken we onze rol vanuit HR hierbij? En vanuit welke thema’s?

Wetenschappelijk gefundeerde masterclasses die je concreet kunt toepassen in jouw organisatie

Het zijn allemaal vragen waar veel leidinggevenden, HR-professionals, medewerkers, directies, adviseurs, coaches en teamontwikkelaars vandaag de dag tegenaan lopen in organisaties. Juist voor hen hebben Expertisecentrum Plato en Max Wildschut deze verdiepende en praktisch ingerichte masterclasses ontwikkeld. Vanuit de evolutionaire psychologie leer je snel begrijpen waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen in organisaties. Aansluitend ga je vanuit concrete casuïstiek aan de slag hoe je dit gedrag positief kunt beïnvloeden. En zo krijg je in korte tijd bijvoorbeeld zicht op hoe eigenaarschap bij mensen tot stand komt, welk soort leiderschap past in een wendbare organisatie of hoe je zelforganisatie kunt begeleiden in teams. Maar ook belangrijke thema’s zoals psychologische veiligheid en werkgeluk zijn in het programma opgenomen.

Goh. Interessant deze masterclasses!

Voor de masterclasses geldt een maximum van 12 deelnemers per masterclass. Geef je  dus snel op voor jouw favoriete masterclass(es)!

Wil je meer weten over de inhoud van de masterclasses, het programma en met welke inzichten je na afloop naar huis gaat? Download dan hier de brochure.

Elsemieke Kok

06 - 144 432 90
elsemieke@plato.nl