0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Trots! Aanbesteding gewonnen op gebied van recruitment

Organisaties weten ons steeds vaker te vinden op gebied van recruitment. Deze week hebben we de aanbesteding van de gemeente Oldambt gewonnen. Voor de nieuw op te zetten uitvoeringsorganisatie Participatiewet gaan we de werving en selectie van managers en teamleiders verzorgen. Na plaatsing blijven we voor een bepaalde periode aangehaakt in de begeleiding van de nieuwe managers en teamleiders.

Netwerkrecruitment

Expertisecentrum Plato is gespecialiseerd in netwerkrecruitment. Uiteraard vinden we ook passende kandidaten via de reguliere wegen door een vacature uit te zetten, maar de meeste en juiste kandidaten vinden we toch vooral uit ons eigen netwerk. Ons netwerk is met name gespitst op het noorden, midden en oosten van Nederland. Daar kennen we de mensen en weten we ook die speld in de hooiberg te vinden. Het voordeel van kandidaten uit ons netwerk is dat we op voorhand al achtergrondinformatie hebben. We weten wie ze zijn, waar ze sterk in zijn, waar potentie ligt. Belangrijke zaken om de perfecte kandidaten voor te stellen voor jouw organisatie!

Uitgekiende selectie

Alle zorgen omtrent werving en selectie kunnen we voor je uit handen nemen. We verwachten alleen op het laatste moment een beslissende keuze uit een klein aantal steengoede, verrassende kandidaten. Stuk voor stuk professionals die je het liefst allemaal wel in huis wilt halen. Dat wordt nog lastig kiezen dus

Inzicht in het ontwikkelpotentieel

De kandidaten die we voorstellen hebben een DISCOVER potentieelanalyse gemaakt. Hierdoor hebben we inzicht in het gedrag, drijfveren en talenten van de kandidaten. Daarbij wordt gekeken naar het ‘wat’ (wat je doet; gedrag), ‘waarom’ (waarom je de dingen zo doet; drijfveren) en ‘hoe’ (hoe je de dingen doet die je doet; talenten). Door de combinatie van deze drie componenten hebben we een beeld van het ontwikkelpotentieel van de kandidaat: waar staat de kandidaat nu en hoe kan de kandidaat zich (nog meer) ontwikkelen.

 

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen in de werving en selectie voor één of meerdere vacatures? Ik vertel je er graag meer over!
Paul Bossina

06 212 712 99
paul@plato.nl