0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Talentship Onderneem’t van start!

Afgelopen dinsdag is het Talentship van ikonderneemhet.nl van start gegaan! Talenten Mieke de Groot en Jasper de Vries doen bij onze samenwerkingspartner relevante werkervaring op. Hieronder een korte introductie van de talenten!

Vanaf januari 2014 volgen wij een Talentenprogramma vanuit Expertisecentrum Plato bij Onderneem ’t in Groningen. Hieronder stellen wij ons beiden aan u voor en vertellen wij in het kort wat wij de komende maanden gaan doen bij Onderneem ‘t.

Mijn naam is Mieke de Groot, ik ben 26 jaar en kom uit Groningen. Een leefbare samenleving en een samenleving waarin iedereen een bijdrage kan leveren, vind ik essentieel. Dit een van de redenen dat ik Planologie ben gaan studeren aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Mijn interesses liggen bij de maatschappelijke kant van de Planologie, daarbij valt te denken aan leefbaarheid, zelforganisatie en burgerinitiatieven. Verder sport ik graag, zo speel ik hockey waar ik zo’n drie keer in de week druk mee ben en geef ik zo af en toe een training aan jongste jeugdteams.

Mijn naam is Jasper de Vries, een enthousiaste zelfstandig ondernemer met zeer diverse interesses en twee grote passies: het begeleiden van mensen en door samenwerken meer bereiken en voetbal. Laatstgenoemde als speler, maar nog meer als zeer gepassioneerde (jeugd)trainer. Na mijn studies Management, Economie en Recht (MER-Bedrijfskunde) en de master Sociologie Beleid & Consultancy ben ik in het hoger onderwijs gaan werken, waarna ik dit werk als snel als freelancer namens mijn eigen bedrijf ben gaan doen. Het werken met anderen is iets wat ik ontzettend leuk vind. Kennis delen en overdragen en anderen op diverse wijzen begeleiden om zo beide verder te komen. Dit op verschillende gebieden, zoals in het onderwijs maar ook op andere terreinen waaronder voetbal. Een mooie droom die ik heb is dan ook om een eigen voetbalschool in Zuid-Amerika te hebben.

Wij zullen voor de komende periode voor twee dagen in de week bij Onderneem ‘t aan de slag gaan en ons bezig houden met uiteenlopende werkzaamheden. Wij gaan ons bezig houden met het opzetten van de Noordelijke Ondernemersagenda, waar alle congressen, workshops en andere belangrijke en relevante bijeenkomsten voor noordelijke ondernemers gebundeld worden. In het verlengde hiervan gaan wij een rol spelen in het organiseren van de bijeenkomsten vanuit Onderneem ’t en kunnen jullie ons de komende tijd tegen komen. Daarnaast gaan wij ons bezig houden met de acquisitie op diverse gebieden en zullen wij de portal en social media van relevante en nuttige informatie voor ondernemers gaan voorzien. Wij hebben veel zin om met deze mooie uitdaging geboden door Onderneem ’t aan de slag te gaan en hopen, naast onszelf te ontwikkelen, ook jullie verder te helpen.

Interesse?

Ook geïnteresseerd in Jong Talent dat bij u aan de slag gaat? Of om kennis te maken met Jasper of Mieke? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer over dit onderwerp weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Gieljan Scholing

 

06 810 600 54
gieljan@plato.nl