0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Samenwerking met Max Wildschut

Expertisecentrum Plato en Max Wildschut slaan de handen ineen; in het najaar gaan Jirtsin en Max een aantal masterclasses geven over de thema’s leiderschap in wendbare organisaties, eigenaarschap en zelforganisatie.

Wie is Max Wildschut?

Max Wildschut (1967) beweegt zich op het snijvlak tussen wetenschap en praktijk. Hij studeerde cognitieve- en neuropsychologie, voor zich te specialiseren in de evolutionaire psychologie. Vanuit dit perspectief richt Max zich op vraagstukken rond prestatie, motivatie, samenwerking en leiderschap in organisaties. Hij schreef diverse populair wetenschappelijke boeken en lesboeken over deze onderwerpen (o.a. Darwin voor managers, Gezag en Stop Denk Doe). Samen met professor Mark van Vugt doet hij aan de VU universiteit onderzoek naar leiderschap vanuit een evolutionair perspectief. Daarnaast is Max actief als consultant en als docent bij Business schools als AOG en SIOO.

Masterclasses

De expertise van Expertisecentrum Plato en de expertise van Max Wildschut voegen we samen in een drietal masterclasses: leiderschap, eigenaarschap en zelforganisatie. Binnenkort volgt meer informatie over de inhoud van de masterclasses en de data. Op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.