0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

PlatoPrikkel groot succes!

Afgelopen dinsdag heeft de gehele ‘Plato-crew’ – alle medewerkers, trainees, interimmers, coaches, trainers en samenwerkingspartners van Plato – kennis gemaakt met de PlatoPrikkel. Met deze PlatoPrikkel zijn we onder andere naar de GasTerra Flames geweest, terwijl de trainees hun project lieten zien en twee trainees afscheid namen.

De visie van Plato: 2009 – nu en verder

Dinsdagavond 18 februari 2014 stond voor ons in het teken van de PlatoPrikkel: een initiatief om de Plato-crew te verbinden en tegelijkertijd iets leuks met elkaar te doen. De Plato-crew, op deze avond toch 23 mannen en vrouwen sterk, hadden er allemaal veel zin in en waren enthousiast bij het idee van de ‘Prikkel.

Plato boegbeeld Jirtsin heeft de Plato-crew eerst kennis laten maken met hoe Expertisecentrum Plato eigenlijk is doorgegroeid vanaf 2009 tot aan nu en verder. Ooit begonnen als Talentacademie Plato zijn we nu een echt expertisecentrum geworden. Dat wil zeggen: een allround dienstverlener waar zowel profit als nonprofit organisaties terecht kunnen voor al hun vraagstukken en behoeften.
Bij deze groei hoort uiteraard een sterke visie en waarden die wij uit willen dragen. Deze waarden worden het beste gekenmerkt in de zin ‘het verschil zit in de mensen!’, waaruit ook onze drang naar kwaliteit spreekt. Het verschil kan namelijk alleen maar gemaakt worden door onze mensen: de Plato-crew! Stuk voor stuk evenwichtige, enthousiaste en kundige persoonlijkheden.

Verder werken wij vanuit filosofische waarden; vanuit de waarden van de filosoof Plato, over verwondering en ontketening. Ook zijn we op zoek naar vriendschap. En dat klinkt best vreemd, als het over zakelijke relaties gaat. Toch gaan we hier voor. In een zakelijke relatie willen we een lange termijn relatie, zijn we eerlijk ten opzichte van elkaar en gunnen elkaar het beste.

Dat verhaal prikkelde ons allen, zoals het hoort bij de PlatoPrikkel.

Platotrainees 2013/2014

De trainees gingen mooi door met prikkelen door hun maatschappelijke project te presenteren aan de Plato-crew. Dit maatschappelijke project gaat over het ondersteunen van de voedselbank Zuidwest-Drenthe. De trainees zoeken een nieuwe locatie voor de voedselbank, sponsoren om dit financieel mogelijk te maken. Daarnaast willen zij de vrijwilligers eens in het zonnetje zetten.
Een deel van de sponsoren hebben ze op de PlatoPrikkel gevonden! De trainees hadden namelijk lootjes gemaakt voor hun eindactie, een loterij, en hebben deze kunnen verkopen aan de ‘crew. Expertisecentrum Plato heeft daarnaast beloofd de opbrengsten te verdubbelen.

Het verhaal van de trainees sprak ons allen aan en het is een goede zaak dat de trainees zich hiervoor inzetten. Het project is echter nog niet af! Ze zoeken nog steeds mensen die hen en de voedselbank verder kunnen helpen. Bezoek dus hun site en help hen: www.platotrainees.nl!

Afscheid Ellen en Wieteke

Na de presentatie van de trainees hebben we afscheid genomen van Ellen en Wieteke: twee trainees die succesvol hun traineeship bij Plato hebben afgerond. Zowel Ellen als Wieteke vielen op door hun enthousiasme, scherpheid en evenwichtige persoonlijkheid.
Voor iedereen was het een plezier om met hen samen te werken. Dit werd ook benadrukt door teamcoach Karin, die beide trainees treffend kenmerkte.
Ellen en Wieteke hadden ook nog mooie woorden over voor Plato, Jirtsin, Paul en Karin.

Het verbaasde ons allen dan ook niet dat zowel Ellen als Wieteke mooie banen hebben gevonden om hun carrière in voort te zetten. Heel veel succes!

Gasterra Flames – kers op de taart!

Na een heerlijk avondmaal hebben we de PlatoPrikkel afgesloten met een wedstrijd van de GasTerra Flames. Een wedstrijd van de Flames belooft altijd spektakel te zijn en dat was het zeker. Meerdere slamdunks, geniale passes, schijnbewegingen en het snelle spel maakte de wedstrijd ontzettend aantrekkelijk en leuk om naar toe te gaan. Wat een sfeer in Martiniplaza! Uiteraard wonnen de Flames en dat was een plezierig einde van de avond.

Al met al een ontzettend geslaagde PlatoPrikkel die we nog eens over gaan doen. Een groot succes!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Expertisecentrum Plato.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299