0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Plato doet mee aan de NoorderBaanBattle!

Expertisecentrum Plato gaat meedoen aan de NoorderBaanBattle. In deze ‘battle’, gaat een grote groep werkzoekende jongeren op zoek naar werk. Deze groep jongeren wordt gecoacht door diverse organisaties en individuen, waaronder een aantal mensen van Expertisecentrum Plato. Want “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Ben je jong en werkzoekend? Je bent waarschijnlijk niet de enige. Het is tegenwoordig lastig om aan een passende baan te komen als je klaar bent met je opleiding. Voor vacatures wordt vaak minstens drie jaar werkervaring gevraagd. Maar hoe kom je aan die werkervaring als je nergens aan de slag kunt? Bijvoorbeeld via NoorderBaanBattle.

Wat is NoorderBaanBattle?

Bij NoorderBaanBattle gaan starters zelf aan de slag om werk te vinden. Bij NoorderBaanBattle kom je in een team met andere gemotiveerde werkzoekenden. Je vormt samen een netwerk waarin je kennis, ervaring en contacten met elkaar deelt. Je stoomt elkaar klaar voor een baan op niveau. Een stuk inspirerender dan in je eentje thuis brieven schrijven.

Coaches

Elk team krijgt een coach. De coaches zijn succesvolle mensen uit het bedrijfsleven, die precies weten hoe jij jouw talent kan omzetten in een baan. Zoals Expertisecentrum Plato. Wij helpen het team om een plan van aanpak te maken. Samen ga je knokken om de spotlights, bij werkgevers maar ook bij het grote publiek. Jij ontwikkelt je, en dat mag worden gezien! Bekende en invloedrijke Nederlanders steunen de campagne als ambassadeurs. Zij zorgen dat heel Nederland van NoorderBaanBattle gaat horen.

Iets voor jou?

Ben je klaar met je opleiding en op zoek naar een baan die bij je studierichting past? Een baan waarin jouw talent tot zijn recht komt – of je nu al werk hebt of niet? Je kunt je inschrijven voor NoorderBaanBattle als je tussen de 16 en 27 jaar bent. Je hebt een mbo-, hbo- of wo-opleiding gevolgd en bent afgestudeerd. NoorderBaanBattle loopt in Groningen, Assen en Hoogezand.

Wij van Plato denken met onze waarden en normen, visie op de arbeidsmarkt en ons netwerk een verschil te kunnen maken voor deze jongeren. Schrijf je dus nu in bij de Noorderbaanbattle!

Samen maken we er werk van!

www.noorderbaanbattle.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Expertisecentrum Plato.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299