0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Philip Bosscher versterkt team Expertisecentrum Plato

Expertisecentrum Plato groeit al jaren gestaag door. Ieder jaar helpen wij onze klanten met diverse uitdagingen op het gebied van mens en organisatie. Om de kwaliteit in onze dienstverlening te kunnen bieden en zelfs te vergroten, hebben we daarom Philip Bosscher en Jurre Rass aangetrokken om ons team te komen versterken.

Philip is Consultant Recruitment bij Expertisecentrum Plato. Dagelijks is Philip met zijn passie bezig; de beste talenten aantrekken die bij de klanten van Plato het verschil gaan maken en die passen bij de cultuur van onze opdrachtgevers, voor de lange en korte termijn. Philip weet met zijn stijl van werken op een prettige manier het verschil te maken. Op een ongedwongen manier is hij in staat de vraag achter de achter de vraag boven tafel te krijgen, opdrachtgevers en kandidaten van advies te voorzien, snel en accuraat op vragen uit de markt te reageren.

Philip: “Voordat ik bij Expertisecentrum Plato begon, heb ik bijna 7 jaar voor een internationaal Recruitment Bureau gewerkt. Mijn focus was toen net als nu, vooral gericht op het publieke domein met Gemeenten, Provincies, Waterschapen en Woningcorporaties als klant.
Ik heb voor Plato gekozen omdat wij met onze maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers en kandidaten onderscheidend en van toegevoegde zijn, zowel voor de korte als de lange termijn. Voor wat betreft recruitment gaat de dienstverlening van Expertisecentrum Plato veel verder dan alleen het bemiddelen van kandidaten; inzet van verschillende instrumenten, zoals een drijfveren en gedragsanalyse, in combinatie met een kwalitatief goed recruitment proces, zorgt ervoor dat een opdrachtgever ook daadwerkelijk de beste kandidaat uit de markt uiteindelijk aan tafel krijgt. Naast de match op harde eisen zoals werkervaring, is er tevens een (gevalideerde) match met organisatie en samenstelling van team.

Naast recruitment mag ik mij ook bezighouden met verdere optimalisering van ons recruitmentproces in combinatie met al onze marketinguitingen zoals de website van Expertisecentrum Plato. Kortom: voldoende afwisseling en uitdaging!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 712 99