0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Mooie resultaten voor deelnemers van het Careership

Een veranderende wereld vraagt om flexibiliteit. ‘Lifelong employment’ heeft plaatsgemaakt voor duurzame inzetbaarheid. Vroeger had je één of twee carrières in je werkzame leven. Met je vijftigste was je dan gearriveerd. Dat is nu anders. Als ervaren medewerker kan je nu nog een volledig nieuwe carrière beginnen. Of zelfs overstappen naar een andere werkgever. Het Careership helpt medewerkers daar heel concreet bij. Inmiddels heeft de eerste groep Careership-deelnemers het hele ontwikkeltraject doorlopen, met mooie resultaten als gevolg.

Een brug bouwen terwijl je er zelf over loopt

Het Careership is een persoonsgericht ontwikkeltraject dat je in co-creatie met anderen vormgeeft. In slechts enkele maanden maak je scherp welke stap jij wilt zetten in je loopbaan, werk je aan je eigen kansen om deze stap te kunnen maken en ga je ook alvast stagelopen in de rol of baan die jij graag wil vervullen. Met het ontwikkeltraject op maat investeert een organisatie in de inzetbaarheid van de medewerkers. Door (verborgen) talenten in beeld te brengen en te ontwikkelen kan er een betere aansluiting gevonden worden bij functies of rollen binnen of buiten de eigen organisatie. Een win-win situatie voor zowel de medewerker, als de organisatie. Zie het als een equivalent van ons traineeship,maar dan voor alle leeftijden.

Mooie resultaten voor de eerste deelnemers

In december 2015 zijn we gestart met de eerste Careership-groep, bestaande uit 11 deelnemers. Inmiddels heeft deze eerste groep het volledige ontwikkeltraject doorlopen. Bij alle deelnemers is enorm veel gebeurd en er heeft veel beweging plaatsgevonden. Dit geldt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar ook op het gebied van ieders loopbaan. De resultaten van de deelnemers zijn als volgt:

Binnenkort een nieuw traject

Een tweede groep professionals zit inmiddels midden in het Careership-traject en een derde groep start aan het begin van het nieuwe jaar. Wil je meer informatie over het Careership? Klik dan hier. Je kan ook contact opnemen met Mirjam Schipper (senior coach) via 06-48511027 of stuur haar een e-mail.

Het Expertisecentrum Plato Careership is een samenwerking van:
Bestuursdienst Ommen-Hardenberg, Samenwerkingsorganisatie de Wolden Hoogeveen, Gemeente Emmen, Gemeente Coevorden, Gemeente Borger-Odoorn, Ambiq en Expertisecentrum Plato