0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Mini-symposium op 2 mei: de organisatie van de toekomst

Op dinsdag 2 mei organiseert Expertisecentrum Plato een mini-symposium over de laatste trends en inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling, veranderen, leiderschap, cultuur en bedrijfsvoering.

De volgende vragen staan centraal:

  1. Hoe beweegt uw organisatie mee met de maatschappelijke ontwikkelingen?
  2. Hoe betrekt u de samenleving en andere organisaties?
  3. Wat zijn de  do’s en dont’s volgens wetenschappelijk onderzoek?
  4. Hoe beinvloedt u de benodigde rolverschuiving van uw volksvertegenwoordigers, bestuurders, leidinggevenden en professionals?
  5. Hoe komt u tot een toekomstbestendige bedrijfsvoering?
  6. Wat zijn de inzichten met betrekking tot populaire concepten zoals zelfsturing en opgave gericht werken?

Het is een unieke kans om even afstand te nemen, kennis bij te tanken en met collega’s uit te wisselen hoe andere organisaties te werk gaan.

Het programma wordt verzorgd door Harrie Aardema en Jirtsin Beenhakker van Expertisecentrum Plato. Harrie is uw inhoudelijk inspirator en sparringpartner. Jirtsin is uw gastheer en leidt de bijeenkomst.

Wie is Harrie Aardema?

Harrie Aardema is organisatieadviseur bij Expertisecentrum Plato en daarnaast is hij oud-hoogleraar publiek management. Hij schreef onder andere de boeken ‘Control voor leiders’ en

‘Verbindend leiderschap’. Harrie verzorgde de centrale lezing tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ‘Kompas 2017’ van Binnenlands Bestuur. Zijn essay ‘De Participerende Bestuurder’ verscheen onlangs in Binnenlands Bestuur. Het essay kunt u hierlezen.

Wie is Jirtsin Beenhakker?

Jirtsin Beenhakker is organisatieadviseur en één van de oprichters van expertisecentrum Plato. Jirtsin won de 10e NVP Future Award met het essay ‘De effectief onzichtbare leider’ en verwierf landelijke bekendheid met zijn publicatie ‘De nieuwe ambtenaar binnen het directiemodel: de tijdbom tikt!’

Praktische informatie

Datum en tijd:   Dinsdag 2 mei van 13.30 uur tot 17.00 uur
Locatie:                Buitencentrum de Poort, Kloosterstraat 12 in Ruinen
Voor wie:             De bijeenkomst is bedoeld voor Directies, MT-leden en leidinggevenden van gemeenten, provincies en waterschappen.

U kunt zich aanmelden door contact met ons op te nemen. Zie hieronder onze contactgegevens. De mogelijkheid tot deelname is beperkt, dus schrijf u snel in! Vol = vol.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299