0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Masterclass zelforganisatie

Onze masterclass zelforganisatie op woensdag 16 mei zit vol. Wil je op de hoogte blijven van onze masterclasses? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn of Facebook.


Zelforganisatie is hot. Het leidt in sommige organisaties zelfs tot hype-achtige ingrepen zoals het geheel verwijderen van (bijna) alle leidinggevenden.

Maar het elimineren van management en teams de ruimte geven is niet voldoende om zelforganisatie te laten slagen. Zelforganisatie is een middel om resultaat te bereiken, maar zeker geen doel op zich. Expertisecentrum Plato begeleidt en adviseert diverse organisaties in het proces van zelforganisatie. Deze kennis en ervaring delen we graag met jou in de vorm van een korte Masterclass.

Masterclass zelforganisatie 16 mei

Expertisecentrum Plato organiseert op woensdag 16 mei een masterclass zelforganisatie voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. De enige voorwaarde is dat je werkzaam bent bij een maatschappelijk georiënteerde organisatie. Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar. Expertiseconsultants Jirtsin Beenhakker en Edwin Melinga geven je deze middag inzicht in de volgende onderwerpen:

Heb je nu al een bepaalde vraag of casus over dit onderwerp? Mooi! Graag ontvangen we je vraag of casus voorafgaand, zodat we deze tijdens de masterclass kunnen behandelen.

Datum: woensdag 16 mei
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Toldijk 1, 7901 TA Hoogeveen
Kosten: geen*

*Wij delen graag onze Expertise met jou. Deze Masterclass zelforganisatie bieden wij daarom eenmalig kosteloos aan. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar. Voorwaarde voor deelname is dat je actief deelneemt en mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan zorg je tijdig voor een goede vervanger uit je eigen organisatie. Maximaal 1 deelnemer per organisatie.

Aanmelden

Ben jij erbij? Meld je vandaag (vol = vol) nog aan door een mail te sturen naar elsemieke@expertisecentrumplato.nl. Aanmelden kan tot woensdag 9 mei.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl