0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Maak kennis met…Sanne en Edwin

Graag stellen we twee mensen aan je voor. Deze week is onze nieuwe collega Sanne Tilman gestart. Ze gaat bij ons aan de slag als expertiseconsultant binnen het Sociaal Domein. Daarnaast zijn we met Edwin Melinga een vaste samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Edwin ken je wellicht, aangezien hij zijn expertise al inzet als expertiseconsultant in het proces van zelforganisatie bij de gemeente Berkelland. Op 16 mei deelt hij zijn expertise en ervaringen in onze masterclass zelforganisatie.

Sanne Tilman

“Mijn naam is Sanne Tilman, en sinds 1 mei 2018 ben ik onderdeel van het team van Expertisecentrum Plato. In de functie van expertiseconsultant ga ik zowel in als aan organisaties werken binnen het Sociaal Domein. Na mijn studies Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Sociologie ben ik enkele jaren werkzaam geweest als docent binnen het sociaal agogisch onderwijs. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan als generalist binnen een grote welzijnsorganisatie in de provincie Groningen. Hierdoor heb ik kennis opgedaan over de verschillende organisaties, de opbouw en de werkvormen binnen het Sociaal Domein. Mijn persoonlijke missie in de uitvoering van mijn werk is om mensen en organisaties te laten groeien door kwaliteitsverbetering en innovatie. Ik ben altijd nieuwsgierig hoe mensen zich willen ontwikkelen en hoe een bestaand proces of interventie wordt ervaren en kan worden geoptimaliseerd.”

Voor vragen of een nadere kennismaking kan je mij bereiken via sanne@expertisecentrumplato.nl of 06-46822554.

Edwin Melinga

? Mijn belangrijkste basis zijn mijn kinderen, vriendin en samengesteld gezin;

? Mijn basis kennis ligt in techniek en bedrijfskunde;

? Mijn inspiratie haal ik uit filosofie en psychologie;

? Mijn nieuwsgierigheid wordt gewekt door (organisatie)identiteit, cultuur en gedrag;

? Mijn thuis is in Schotland, Groningen en Emmen;

? Mijn uitdaging vind ik in ondernemen en ontwikkelen.

Wil je graag eens kennis maken? Een afspraak is zo gemaakt! Bel of mail me gerust: edwin@expertisecentrumplato.nl, 06-30586706.