0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Maak kennis met….Elsemieke Kok

Zo vlak voor het nieuwe jaar wordt het Plato-team weer een beetje groter! Onlangs is Elsemieke bij ons gestart als communicatiemedewerker. Graag stelt ze zich aan jullie voor.

Elsemieke Kok

“Ik ben Elsemieke en per december mag ik het Plato-team versterken in de rol van communicatiemedewerker. Ik heb de afgelopen jaren met name ervaring op gedaan als communicatiemedewerker en projectcoördinator bij reclamebureaus. Waar ik voorheen klanten in diverse branches voorzag van communicatieadvies ga ik me nu helemaal focussen op de markt van Expertisecentrum Plato. Mijn doel is om een kwaliteitsslag te maken in de profilering van Expertisecentrum Plato en daarmee bij te dragen aan de professionalisering.

Expertisecentrum Plato biedt mij de mogelijkheid om weer terug te keren in het arbeidsproces nadat ik 1,5 jaar bij huis ben geweest. Een bewuste keuze vanwege de gezondheid van ons derde kindje. Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan! Moeder zijn is erg leuk en fijn, maar ik mis het om op een ander niveau uitgedaagd te worden en weer te werken aan mijn eigen ontwikkeling!”