0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Lisette Visscher komt Expertisecentrum Plato versterken

Met ingang van 1 maart is Expertisecentrum Plato weer een consultant rijker! Lisette Visscher komt ons team versterken. Ze gaat bij ons aan de slag als informatieadviseur en/of adviseur dienstverlening.

Als consultant ondersteunt, begeleidt en adviseert zij bij verbinden van beleid aan dienstverlening, bedrijfsvoering, informatievoorziening en ICT binnen alle gemeentelijke domeinen. Daarnaast kan Lisette een rol spelen bij de implementatie van zaak – en/ of procesgericht werken alsmede bij het optimaliseren en harmoniseren van processen, onder andere bij samenwerkingen en herindelingen.

Wie is Lisette?

Haar Bachelor Business Administration (BBA) heeft Lisette behaald aan het instituut voor Bedrijfskunde met als specialisatie Organisatieontwikkeling & Verandermanagement. Daarnaast is ze gecertificeerd PRINCE2 projectmanager en heeft ze onlangs een leergang tot informatieadviseur succesvol afgerond. Vanuit haar achtergrond is ze in staat om diverse aandachtsgebieden integraal te benaderen en opnieuw vorm te geven waarbij ze het vermogen en wilskracht heeft om zaken écht anders en slimmer te organiseren.

Haar sterke punten zijn haar positieve drive, hands- on mentaliteit en haar heldere en open manier van communiceren. Met deze eigenschappen slaagt ze erin om op een diplomatieke wijze verbeteringen en verandering te realiseren in de manier waarop mensen tegen (de organisatie van) hun werk aankijken en de wijze waarop zij hun werk uitvoeren.

Het beste van twee werelden bij Plato

De keuze om zich aan Plato te verbinden, was voor haar een logische stap. “Bij Plato kan ik het beste van mijn 2 werelden combineren bij opdrachtgevers. Zowel het begeleiden van veranderingen als het neerzetten en aanjagen van het instrumentele en innovatief denkwerk. Door mijn open persoonlijkheid en ervaringen ben ik in staat om op een ongedwongen manier vastgelopen processen (onderstromen) los te trekken. Met name door houding en gedrag van mensen, en welke effecten dit heeft op de organisatiecultuur, bewust en bespreekbaar te maken. Door mijn bedrijfskundige kijk en achtergrond, kan ik conceptueel en constructief denken waardoor ik nieuwe werkwijzen en verbeteringen succesvol weet te implementeren en veranderingen op een professionele en gestructureerd wijze vorm te geven. Ik kijk er erg naar uit om samen met Plato onze gemeenten te begeleiden in het (digitale) transformatie tijdperk!”.

Uitbreiding van expertisegebieden

Wij zijn natuurlijk erg blij dat Lisette ons team komt versterken. Enerzijds omdat we met haar komst onze expertisegebieden uitbreiden met informatiemanagement en met harmonisatie bij herindelingen en samenwerkingen. Anderzijds omdat haar enthousiaste, vrolijke en actieve persoonlijkheid perfect bij ons team past! Lisette is beschikbaar voor een opdracht van 2 tot 4 dagen per week. Bent u als organisatie op zoek naar een informatieadviseur of een adviseur dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactinformatie.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299