0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Lancering boek Ritselmanagement Binnenstebuiten

Over het loslaten van de standaard en denken vanuit je buikgevoel.

Jirtsin Beenhakker heeft in samenwerking met Gerlinda Tijhuis een boek geschreven over pragmatisch leiderschap binnen de participatiesamenleving. Door gewoonweg te doen wat nodig is om je doel te bereiken. En dan het liefst meerdere doelen tegelijk. Dat is mogelijk. Hoe? Door te ritselen. Het boek daagje uit om los te komen van ideaaltypische concepten, ingesleten patronen en overbodig leiderschap. Denken vanuit je buikgevoel dus.

Laagdrempelige en praktische tips om binnen en buiten de organisatie te ritselen

Ritselen is een manier van werken, denken, verbinden, communiceren en kansen zien. Loskomen van alle standaarden. Ritselmanagement Binnenstebuiten is een laagdrempelig en praktisch boekje dat beschrijft wat nodig is om te ritselen. Zowel binnen de organisatie met collega’s en bestuurders als buiten de organisatie in bewonersinitiatieven. Jirtsin: “We praten met elkaar graag over van buiten naar binnen denken of over de klant centraal stellen, maar daarna gaan we gewoon weer achter ons beeldscherm zitten of duiken het volgende overleg in. Door te gaan ritselen stel je echte actie centraal. Je gaat in je werkende leven hetzelfde doen wat je in het echte leven ook doet; je zoekt mensen op waar je energie van krijgt en gaat dingen met hen samendoen. En dan kunnen er mooie dingen ontstaan!”.

Gratis downloadversie

We stellen het boek Ritselmanagement Binnenstebuiten gratis ter beschikbaar.

>> Klik hier voor de downloadversie

We hebben het boek ook in gedrukte vorm voor je klaar liggen. Ben je geïnteresseerd in een exemplaar? Stuur een mail met je contactgegevens naar Elsemieke, zodat je een boek toegestuurd kan krijgen. Zou je graag meerdere exemplaren willen ontvangen, omdat je het boek bijvoorbeeld wilt uitdelen binnen je team of organisatie dan is dat mogelijk tegen kostprijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.