0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Joricke Jaspers kiest voor Expertisecentrum Plato

Expertisecentrum Plato versterkt zich eind oktober met Joricke Jaspers. Joricke gaat aan de slag als Expertiseconsultant Recruitment, Marketing & Sales – de vacature die we rond de zomer uit hadden staan. Zij neemt daarmee een groot deel van de werkzaamheden van Philip Bosscher over, die in september aan de slag ging met een nieuwe uitdaging bij Staatvandienst.

Joricke heeft een achtergrond in Communicatie- en Informatiewetenschappen op WO-niveau. Na haar studie heeft zij bij de Rabobank gewerkt als marketing- en communicatiemedewerker. “Hier heb ik ontzettend veel geleerd, vooral over mezelf”, geeft Joricke aan over haar vorige baan. “Ik stelde mijzelf vragen als: Waar ben ik naar op zoek? Wat mis ik in mijn huidige baan? Waar zou ik, dat wat ik mis, wel kunnen vinden?” 

Match tussen interesses en expertise

Joricke was op zoek naar een baan waar haar interesses te koppelen waren aan haar expertise.”Ik heb altijd interesse gehad in mensen. In dat wat hen beweegt, maakt hoe ze zijn en hoe ze reageren”.

Die baan kwam toen de vacature van Expertiseconsultant Recruitment, Marketing en Sales opgesteld werd.
Joricke: “Ik hield de website van Plato eigenlijk altijd in de gaten, al vanaf het moment dat ik afgestudeerd ben. De website stond bovenaan mijn rijtje vacature-sites vanwege de traineeships en andere leuke vacatures.
Toen ik deze functie van expertiseconsultant tegen kwam dacht ik dus vanzelfsprekend: die moet ik hebben! Met mijn achtergrond in marketing en communicatie kan ik helpen om Plato op de juiste manier op de kaart zetten. Zo trekken we de juiste kandidaten aan en kunnen we zorgen voor een duurzame match”.

Een energieke start

Ook voor Expertisecentrum Plato bleek Joricke een match te zijn. Haar proactieve, spontane en vrolijke houding bij haar sollicitatie was daar alleen al een voorbeeld van. Joricke gaf namelijk te kennen dat “dit haar baan was”, zij de meest geschikte kandidaat zou zijn voor deze functie en wanneer het mogelijk was om kennis te maken. Voor ons was Joricke deze houding, haar presentatie en argumentatie voor deze functie reden om voor haar te kiezen.
“Nu mag ik daar bij Plato mijn werk van maken! En daar heb ik natuurlijk super veel zin in.”, geeft Joricke aan.
Dat bleek direct. Tijdens haar eerste werkweek, afgelopen week, werd dit duidelijk door haar leergierigheid en enthousiasme.

Als klant, netwerkcontact of andere belangstellende zult u met Joricke te maken krijgen bij met name (afspraken over) kennismaking, werving- & selectie, marketing en vanaf december DISCOVER.

 

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 712 99