0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Inspiratiesessie Jong Talent on Stage: 22 november

Je weet; jong talent in je organisatie is belangrijk. Het houdt je organisatie ‘bij de tijd’ en vitaal. Je voorkomt hiermee vergrijzing. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. En als je de creativiteit van jongeren mixt met de ervaring van oudere werknemers kom je op de beste ideeën.

Maar het is een hele klus om jong talent te werven. En als je ze binnen hebt om ze vervolgens ook te behouden. Ze gaan snel weer weg of komen langdurig ziek thuis te zitten.

Hoe ga je hiermee om?
Hoe trek je jong talent aan?
Hoe zorg je ervoor dat jong talent binnen de organisatie behouden blijft? 

Vragen waar wij je graag bij helpen.

Inspiratiesessie Jong Talent On Stage

Expertisecentrum Plato organiseert op donderdag 22 november een inspiratiesessie voor HR-managers/adviseurs van maatschappelijk georiënteerde organisaties om te bespreken hoe je jong talent aantrekt en behoud.

Jirtsin Beenhakker gaat met jullie in gesprek over de kloof die bestaat tussen organisaties en jong talent. Zijn de daadwerkelijke behoeftes van jong talent wel bekend bij organisaties? Vervolgens gaat Karin Kroesbergen haar ervaringen met jullie delen over het programma Jong Talent on Stage. In februari start een nieuwe groep; dé kans om jong talent aan te trekken!

Gezamenlijk gaan we ons verwonderen en elkaar inspireren. Van en met elkaar leren. Heb je nu al een bepaalde vraag of stelling over dit onderwerp? Mooi! Breng je vraag of stelling dan voorafgaand bij ons in, zodat we deze tijdens de sessie kunnen behandelen.

Datum: donderdag 22 november 2018
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Toldijk 1, 7901 TA Hoogeveen
Kosten: Gratis* 

*We vinden het belangrijk om onze expertise met jou te delen. Zodat wij jou daarmee op weg kunnen helpen. Daarom bieden we deze inspiratiesessie gratis aan. 

Aanmelden

Klaar om de volgende stap te nemen rondom jong talent? Antwoord te vinden op de vraag hoe je een aantrekkelijke werkgever wordt voor jong talent? Meld je dan aan via max@expertisecentrumplato.nl. Aanmelden kan tot 16 november.

Vol = vol 
We hebben een maximum gesteld van 15 personen. Een niet al te grote groep, zodat we met elkaar het gesprek aan kunnen gaan.

Programma

15.00 Inloop
15.15 Welkom en opening
15.20 Kloof tussen jong talent en organisatie
16.20 Jong Talent on Stage programma
17.00 Afsluiting en napraten onder het genot van een drankje

Wil je meer informatie over de inspiratiesessie of je aanmelden. Bel of mail gerust!

Max van de Velde

telefoonnummer op aanvraag beschikbaar (vanwege opdracht Veilig Thuis Drenthe)
max@expertisecentrumplato.nl