0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Feestelijke afsluiting Careership deelnemers

Gisteren heeft de tweede groep van het Careership hun traject afgerond en dat verdiende natuurlijk een feestje! ’s Ochtends hebben we een leuke Escaperoom gedaan in samenwerking met Sandra van Doorn van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg en ’s middags was het tijd voor de uitreiking van de certificaten en een gezellige borrel.

Mooie resultaten

Er zijn mooie resultaten behaald in deze groep. Een aantal heeft een andere baan gevonden, is ondernemer geworden, heeft andere taken in het huidige werk gekregen en velen doen hun werk nu met meer plezier. Er is genetwerkt, gesolliciteerd, stage gelopen, workshops en opleidingen gevolgd en elkaar verder geholpen. Daarnaast is er meer zelfvertrouwen in eigen kunnen ontstaan. Iedereen heeft meer inzicht in zichzelf gekregen, mede door de DISCOVER analyse en coaching, en zich persoonlijk ontwikkeld.

Nieuwe groep gestart

Tegelijkertijd startte gisteren de derde groep aan het Careership. De komende 9 maanden gaan 10 deelnemers van verschillende organisaties aan de slag om hun eigen wensen en kansen in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling scherp te krijgen en werken aan de stap om dit concreet te maken. We wensen de deelnemers veel succes en plezier daarbij!

  

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Paul Bossina

06 212 712 99
paul@plato.nl