0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Expertiseconsultant Ruben gaat nieuwe opdracht aan

Afgelopen jaar is Ruben als expertiseconsultant HRM bij de gemeente Westerveld werkzaam geweest. Een opdracht waar hij de ruimte heeft gekregen om zich door te ontwikkelen op het gebied van Human resource management en personeel- en salarisadministratie (PSA).

Waardevolle inbreng

De gemeente Westerveld heeft de opdracht positief geëvalueerd. De inbreng van Ruben zijn expertise is heel waardevol geweest. Zijn hoge betrokkenheid, duidelijke communicatie en het meedenken met allerlei vraagstukken zijn tijdens de evaluatie naar voren gekomen. Ruben heeft ervoor gezorgd dat er een goede basis ligt op het gebied van PSA en HR werkprocessen. De organisatie kan hier nu mee verder. Daarnaast heeft Ruben zich ingezet op gebied van organisatieontwikkeling en strategische personeelsplanning. Hij kijkt terug op een leuk jaar; de gemeente Westerveld is een fijne gemeente om bij te werken. Korte lijnen, informeel en volop in ontwikkeling.

Nieuwe HR opdracht

Deze week is Ruben gestart met een nieuwe opdracht bij een gemeente in Noord-Groningen. Een mooie stap in zijn ontwikkeling als HR adviseur. Hij wordt daar verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuw personeel. In deze opdracht kan Ruben zijn mensgerichte en doelgerichte kwaliteiten goed inzetten. We wensen Ruben succes met deze nieuwe uitdaging!