0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Expertisecentrum Plato wordt DISCOVER leverancier van Noord- & Oost-Nederland

Expertisecentrum Plato wordt vanaf deze maand, maart 2013, DISCOVER leverancier van Noord- & Oost-Nederland. DISCOVER is een ontwikkelinstrument voor individuen en teams en analyseert het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen. Plato wordt daarmee het aanspreekpunt voor alle DISCOVER trainers, coaches en consultants in Noord- en Oost-Nederland.

DISCOVER
DISCOVER is het ontwikkelinstrument voor de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. DISCOVER vormt het startpunt van ontwikkeling, want de coachees en teams ontvangen een spiegeling van het gedrag, de drijfveren en talenten. Aan de hand van deze reflectie kan de ontwikkeling starten, want de coachees en teams weten waar hun sterktes en zwaktes liggen. Door deze bewustwording kunnen zij optimaal gebruik maken van de kwaliteiten in het team en om de zwaktes heen sturen of bijsturen naar kwaliteiten. Deze analyses geven veel inzicht en zijn vaak een ‘a-ha’ beleving. De analyses geven een duiding van waarom mensen bepaalde dingen doen.

DISCOVER is onder andere inzetbaar in:

Trainingen
Expertisecentrum Plato zal ik samenwerking met de leverancier van Nederland, Mastermind, diverse trainingen houden voor professionals om DISCOVER trainer, coach of consultant te worden. Hiervoor zijn diverse opties: