0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Expertisecentrum Plato present tijdens Matchday op 11 mei

Woensdag 11 mei a.s. wordt voor de tweede keer Matchday georganiseerd. Een evenement waar pas afgestudeerden kunnen netwerken, kennismaken en solliciteren bij organisaties uit de regio van Emmen. Matchday vindt wederom plaats in de Jens Vesting van FC Emmen. Expertisecentrum Plato verzorgt een workshop Solliciteren en gaat natuurlijk toptalent scouten.

Tweede editie

Door de bemoedigende resultaten van december 2015 hebben de initiatiefnemers besloten dat er twee keer per jaar een Matchday moet komen. Nieuw is dat er ook bemiddeld wordt in afstudeerstages. Een afstudeerstage is namelijk een mooie manier voor de student en het bedrijf om elkaar te leren kennen. Bij wederzijdse tevredenheid is er kans op een baan. Hierdoor blijft regionaal talent behouden voor de regio en het regionale bedrijfsleven.

Organisatie door studenten

Match day is een initiatief van Stenden hogeschool, stichting marketing regio Emmen, FC Emmen, VPB parkmanagement en Expertisecentrum Plato. De organisatie ligt in handen van studenten van Stenden Hogeschool. Deze tweede editie wordt georganiseerd door Hannah Reimers, Ferdie Ottens en Bram Nijhof.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299