0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

ESF subsidie voor duurzame inzetbaarheid

De overheid stelt een subsidie beschikbaar omtrent duurzame inzetbaarheid. Een thema waar wij organisaties bij kunnen helpen. Wil jij met je organisatie hier ook aandacht aan geven, lees dan vooral even verder want een vergoeding van de kosten komt natuurlijk altijd goed uit!

Duurzame inzetbaarheid

De overheid wil met de zogenaamde ESF-subsidie duurzame inzetbaarheid binnen organisaties stimuleren om werknemers gemotiveerd, productief en gezond te houden zodat ze tot aan hun pensioen binnen of buiten de organisatie kunnen blijven werken. Te denken valt aan onderstaande thema’s die in relatie staan met onze expertise:

Criteria

De subsidie moet gebruikt worden voor een externe adviseur en dient ingezet te worden voor de kosten voor het verkrijgen van het advies met implementatieplan en/of de begeleiding van de implementatie van een plan. Verder zijn de volgende criteria van toepassing:

De aanvraag van de subsidie kan in drie tijdvakken gedaan worden:

Adviestraject en begeleiding vanuit Expertisecentrum Plato

Wij hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend bureau op het vlak van gedrag in organisaties, mobiliteit en (talent)ontwikkeling van mensen en organisaties. Dus wij kunnen ongetwijfeld wat voor jouw organisatie betekenen op deze thema’s in samenhang met de ESF subsidie.

 

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Paul Bossina

06 212 712 99
paul@plato.nl