0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Een terugblik naar het mini-symposium

Afgelopen dinsdag vond het Expertisecentrum Plato mini-symposium: de organisatie van de toekomst plaats.We kijken terug op een leuke en interessante middag! Een een mooi aantal deelnemers kwam bij elkaar om met kennis bij te tanken en met elkaar te sparren over de organisatie van de toekomst. Het programma werd verzorgd door Harrie Aardema en Jirtsin Beenhakker. Harrie was inhoudelijke sparringpartner, Jirtsin leidde de bijeenkomst. De laatste trends en inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling, veranderen, leiderschap, cultuur en bedrijfsvoering.

Interactie met ‘Mentimeter’

Tijdens de presentatie kwamen verschillende stellingen aan bod: hoe houden we verbinding tussen oude en nieuwe manieren van werken? Is er altijd behoefte aan een minimale hoeveelheid management in een organisatie? Cultuurverandering… is dat aan te sturen? Aan de hand van ‘Mentimeter’, een tool waarmee deelnemers met hun smartphone tijdens de presentatie direct kunnen reageren op de stellingen, konden de deelnemers meteen hun mening geven. Hierdoor ontstonden leuke aanvullingen en discussies tijdens de presentatie.

We kijken terug op een geslaagde middag, en willen de deelnemers bedanken voor hun bijdrage! Als u nieuwsgierig bent naar de presentatie, dan kunt u die hier lezen.

Wil je meer over dit onderwerp weten? Neem dan gerust contact met mij op.
Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl