0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Download nu onze brochure van werk- naar- werk en loopbaancoaching voor werknemers

De wereld om ons heen verandert continu en vraagt om nieuwe kennis, vaardigheden en talenten. Daardoor veranderen organisaties en mensen. Vraag en aanbod moeten opnieuw op elkaar afgestemd worden. Deze verandering vraagt om begeleiding; goede begeleiding.

Expertisecentrum Plato begeleidt mensen in hun loopbaanuitdagingen. Deze uitdagingen kunnen voortkomen uit ambities en wensen voor persoonlijke ontwikkeling, maar kunnen ook een gevolg zijn van bedrijfs- economische of persoonlijke omstandigheden. In beide gevallen is ondersteuning vaak gewenst.

Expertisecentrum Plato biedt deze ondersteuning en dit is mogelijk in de volgende vormen:

Loopbaanoriëntatie
loopbaancoaching
van werk-naar-werk
Wij zijn een ervaren partner op het gebied van loopbaancoaching, mobiliteit en van werk-naar-werk trajecten. Wij richten ons specifiek op Midden-, Oost- en Noord-Nederland. Wij kennen de regio, spreken de taal en weten de weg in de regionale arbeidsmarkt. Samen met ons uitgebreide netwerk weten wij waar de kansen liggen.

Wie kiest voor expertisecentrum Plato, kiest voor onze visie en voor onze mensen. Niet voor niets presenteren wij ons met de slogan: ‘het verschil zit in de mensen!’. Dat geldt voor onze medewerkers en voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit en niet op kwantiteit. We nemen de tijd voor je en zijn pas tevreden als we ook werkelijk resultaat hebben behaald.

Onze stijl is ongedwongen, oprecht en realistisch. We kijken naar wat iemand goed kan, waar zijn/haar talent ligt en wat aansluit op de persoon. Daarin zijn we eerlijk in wat we aan je kunnen bieden, maar ook aan je werkgever.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Een afspraak is zo gemaakt. Samen maken wij er werk van!

Klik hier om de brochure te downloaden

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Expertisecentrum Plato.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299