0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Download nu onze brochure ‘Jong Talent’!

De toekomst begint nu!

De wereld om ons heen verandert continu en vraagt om nieuwe kennis, vaardigheden en talenten. Daardoor veranderen organisaties en mensen. Vraag en aanbod moeten opnieuw op elkaar afgestemd worden. Vergrijzing en jong talent zijn hierin onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Onze maatschappij vergrijst, en die ontwikkeling is ook binnen organisaties goed zichtbaar. Het aantal oudere werknemers neemt toe, terwijl de instroom van jongeren vaak achterblijft. Voor de korte termijn en met het oog op bezuinigingen is dit begrijpelijk, maar op de lange termijn kan dit schadelijk zijn voor een organisatie. We staan aan de vooravond van de zogeheten ‘war for talent’: de strijd om het aantrekken en vasthouden van gekwalificeerde werknemers. Om niet achter te blijven met minder potentieel is het van belang om hier nu al op in te spelen.

Expertisecentrum Plato kan hierbij helpen. Als specialisten op het gebied van jong talent bieden wij al vijf jaar een aantrekkelijke handreiking voor de balans in je personeelsbestand: het traineeship. Trainees zijn jonge, talentvolle medewerkers die voor jouw organisatie aan de slag gaan en tegelijkertijd bij ons een intensief ontwikkelprogramma doorlopen. Wij verzorgen niet alleen de werving en selectie en het dienstverband, maar ook de opleiding van deze trainees en de begeleiding van hun persoonlijke ontwikkeling.

De inzet van een trainee levert dubbel voordeel op: je haalt immers hoge kwaliteit in huis voor een aantrekkelijk kostenplaatje. Onze trainees zijn jonge HBO’ers en academici met lef die denken in kansen en die alles in zich hebben om zich te ontwikkelen tot een uitstekende specialist of leidinggevende.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? In deze brochure lees je alles over het traineeship van Expertisecentrum Plato.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Paul Bossina

06 212 712 99
paul@plato.nl