0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Consultant Jurre Rass versterkt team Expertisecentrum Plato

Expertisecentrum Plato groeit al jaren gestaag door. Ieder jaar helpen wij onze klanten met diverse uitdagingen op het gebied van mens en organisatie. Om de kwaliteit in onze dienstverlening te kunnen bieden en zelfs te vergroten, hebben we daarom Philip Bosscher en Jurre Rass aangetrokken om ons team te komen versterken.

Jurre is Consultant Sociaal Domein bij Expertisecentrum Plato. Hij heeft de afgelopen jaren voor diverse gemeenten (groot en klein) gewerkt, zowel in een beleidsmatige als in een coördinerende/uitvoerende rol. Zijn kracht is om enthousiasme aan te wakkeren bij zijn collega’s en tegelijkertijd op inhoud hele goede resultaten te boeken. Hij weet zich snel in te werken bij een organisatie en is communicatief zeer sterk. Jurre wordt door Plato ingezet op interim opdrachten bij lokale overheden binnen het sociaal domein. Bijvoorbeeld als beleidsmedewerker of als onderzoeker/adviseur voor sociale wijkteams.

Jurre: ‘Ik ben bij Plato gaan werken, omdat ik veel zie gebeuren in het sociaal domein. Gemeenten hebben de basis redelijk op orde, maar de komende periode is doorontwikkeling van die basis nodig. Als de goede dingen gedaan worden, dan kunnen gemeenten de verwachtingen van de decentralisaties waarmaken. Plato biedt mij de kans om hier een bijdrage aan te leveren. Ik zal me, naast het doen van opdrachten, bezig houden met kansen op de markt en netwerkontwikkeling en zal binnen Plato ook een bijdrage leveren aan het opleiden van jonge talenten voor de publieke sector.’

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299