0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

(Bijna) afgestudeerd of loop je stage en toe aan een eerste leuke job? Kom naar onze instuif!

Ben jij recent of bijna afgestudeerd of loop je op dit moment stage in de non-profit sector? Ben jij helemaal klaar voor de eerste (of misschien 2e) stap in je carrière?  Lijkt het je wat om te starten bij een maatschappelijke organisatie of bij de overheid en ben je nieuwsgierig naar wat het precies inhoudt om bij een overheidsorganisatie te werken? Op 10 mei organiseren wij een netwerkbijeenkomst voor toekomstige trainees en maken we graag kennis met jou.

Traineeship: werken en blijven ontwikkelen

Regelmatig hebben wij vacatures voor een traineeship. Bij Expertisecentrum Plato krijg je tijdens een traineeship in een jaar de kans om het maximale uit jezelf halen, qua talenten, interesses en prestaties. Je gaat met een uitdagende opdracht aan de slag bij een  organisatie en daarnaast zorgen wij ervoor dat je je ontwikkelt op persoonlijk, inhoudelijk en maatschappelijk niveau door middel van coaching en inhoudelijke colleges. Een ideale combinatie van werken en blijven leren! Meer informatie over het traineeship vind je hier.

Netwerkborrel

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn op woensdag 10 mei. Gewoon, ongedwongen een hapje en een drankje, kennis maken met onze collega’s en je kunt al je vragen stellen aan onze huidige trainees. Daarnaast vertelt onze collega Lisette, (jong, ambitieus en enthousiast net als jij), hoe het is om op jonge leeftijd voor de overheid te werken.

Aanmelden

Lijkt het je wat? Kom dan langs, maar stuur wel even een mailtje dat je komt en met hoeveel personen je komt naar joricke@expertisecentrumplato.nl.

Dus, nog even op een rij:

Datum:             10 mei 2017

Tijd:                   15.00 uur – 17.00 uur

Locatie:            Toldijk 1, in Hoogeveen (op 5 minuten loopafstand van het treinstation in Hoogeveen)

Aanmelden:    joricke@expertisecentrumplato.nl.

Kan je niet aanwezig zijn op bovenstaande datum en tijd, maar wil je een oriënterend gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Geen probleem! Ook dan kan je contact opnemen met bovenstaand e-mailadres om een afspraak te maken.

We hopen je te zien op 10 mei!