0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Aftrap Careership

Onlangs is door Expertisecentrum Plato, in samenwerking met Gemeente Emmen en Bestuursdienst Ommen-Hardenberg, het Careership gelanceerd. Algemeen Directeur Jolanda Waaijer van Bestuursdienst Ommen-Hardenberg, heeft donderdag 10 december de officiële aftrap gedaan en inmiddels hebben verschillende organisaties zoals Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen, Gemeente Coevorden en Borger-Odoorn zich bij dit unieke initiatief aangesloten.

Het Careership van Expertisecentrum Plato biedt een ontwikkeltraject op maat waarmee je investeert in de inzetbaarheid van je medewerkers. Door (verborgen) talenten in beeld te brengen en te ontwikkelen, kan er een betere aansluiting gevonden worden bij functies of rollen binnen of buiten de eigen organisatie. Zie het als een equivalent van ons traineeship, maar dan voor alle leeftijden. Want waarom zou je niet investeren in ervaren medewerkers?

Enthousiast geworden over dit initiatief? Lees dan hier het Interview met John Tetteroo (Gemeente Emmen) en Jan Blaauw (Bestuursdienst Ommen-Hardenberg over de visie en de meerwaarde van het Careership

 

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.
Paul Bossina

06 212 712 99
paul@plato.nl